perjantai 17. syyskuuta 2010

17.9. 2010 - Elossa ollaan!

Pikainen päivitys! Nyt oon takaisin Santiagossa neljän päivän rannikonvalloituksen jälkeen. Valparaiso ja Viña del Mar tuli tsekattua. Lisäksi onnistuin taas palamaan auringossa, koska en jotenkin tajunnut, että noiden kaupunkien aurinko vastaa Etelä-Eurooppaa Temucon jälkeen! Nyt oon siis hiukan rapu ja (jos joku muistaa, Eltsu ainakin) laatikkorusketus on palannut. Toivotaan, et se haalistuu pois!

Joka tapauksessa tää on nyt hyvin lyhyt viesti, koska kirjoittelen kaverin koneella samalla kun hän laittautuu. Sitten kurvaamme vielä viimeisille city-kierroksille (keskustaan ei, se on ihan hullu paikka nyt kun itsenäisyysjuhlinnat on käynnissä, tv:stä katsottiin vain aamupalalla...). Illalla 22:30 yöbusseilen takaisin Temucoon juhlimaan Chilen kaksisataavuotista itsenäistä taivalta! Nyt kun flunssa on selätetty niin pitäisi olla voimia siihenkin. Odotan, että saan laittaa miljoonat kuvani koneelle ja kirjoitella enemmän seikkailuistani.

Matkalla on kiva olla, mutta nyt arkikin houkuttelee jo! Ei tuollaista säntäilyä määräänsä enempää jaksa kuitenkaan :) Adios huomiseen!

1 kommentti:

  1. Voi ei laatikkorusketus, joo toivotaan tosiaan että se lähtee pian pois! :D

    VastaaPoista