perjantai 1. lokakuuta 2010

1.10.2010 - Yay-day takana!

Pikakirjoitus. Sitten romahdan tappoväsyneenä sänkyyn ja nukun viikon... eikun. Tein nyt tosiaan loppujen lopuksi päiväreissun Pucóniin, koska ei jotenkin hotsittanut alkaa hankkimaan mitään hostellimajoitusta tai miettiä pakkollisten yöpymistavaroiden sijoittamista niin ettei niitä tarvitse koko päivää rehata mukana. Oli rentoa lähteä aamulla, hengata päivä ja tulla illalla takaisin omaan petiin nukkumaan! Matkaa Pucóniin kun ei ole vajaata kahta tuntia enempää. Chilen huippumukavissa busseissa tuo aika menee aivan vilauksessa.

Sää oli täy-del-li-nen! Nassua kuumottaa, eli varmaan sain aurinkoakin tänään aika paljon :) Reissun saldona on noin 150 kuvaa, jälleen uudenlainen kaupunki Chilessä nähtynä, rentouttava päivä, naminami herkkuja ja ihanan energinen mielentila (kehon väsymyksestä huolimatta).

"Huvittavin" juttu tapahtui puoli tuntia ennen lähtöä kävellessäni jo takaisin JAC:in terminaalille. Tapoin aikaa kiertelemässä kauppahallissa, käsityökojuissa sun muissa härdelleissä, joita matkalle sattui. Poikkesin erääseen rättikauppaan ja - tittididiiii - löysin takin :D Juuri sen omasta mielestäni täydellisyyttä hipovan (teko)nahkatakin! Tuosta noin vaan! Hetken hipellettyäni päätin, että minun on pakko kokeilla sitä päälle tai muuten kyseinen vaatekappale jää vaivaaman. Noh, mitähän siihen sitten sanoisi :D Tuijotin peiliin kymmenen sekuntia ja vilkaisin kelloa - paljonko sitä aikaa olikaan ennen bussin lähtöä? Kaupassa ei nimittäin voinut maksaa kortilla ja tuhlasin viimeiset hynäni kahvilaan aikaisemmin. 18:34 (26 minuuttia bussin lähtöön). Takki takaisin telineeseen ja hurja juoksusessio ympäriinsä lähintä automaattia etsien :D 18:43 takaisin kaupassa. Astelin tulevan takkini kanssa kassalle ja virnistelin tyytyväisenä - hymy alkoi suorastaan kiristää leukaa kun yhtäkkiä selvisi, että takki olikin -50% alennuksessa!!! Jo toinen kerta peräkkäin! Mitä ihmettä täällä tapahtuu?!?! Toisin sanoen pulitin takista saman verran kuin lounaastani aiemmin... Hmmm? 18:48 bussiterminaalilla. Ihan hyvin ehdittiin! Huh! Jee! Jee! Jee!

Kauan jatkunut metsästys siis päättyi tänään. Tumman ruskea, ei resoreita, koristeleikkaukset, taskut, irrotettava huppu ja plussana (ja hauskana yksityiskohtana) leopardikuvioitu vuori, joka vilkkuu hupusta :)! Kovin laadukas tuo takki tuskin on, sen verran pienellä summalla sen lunastin omakseni mutta ei kai sen ikuisuuksia tarvi kestääkään. Materiaali on selvästi TEKOnahkaa (kiiltää vimmatusti), mutta sekään ei haittaa - ei sitten tippaakaan. Olen joskus menneisyydessä möläyttänyt, etten pue kuolleita eläimiä päälleni, joten tekonahkatakki on minulle ainoa vaihtoehto :D Tekopyhäksihän en aio alkaa ;)!

Mutta nyyyyyyt... shoppaus saa loppua hetkeksi. Päätetty. Ja seuraavaksi mennään nukkumaan. Päätetty. ZzzzZzzZzzzz....

ps. Apua taas uusi kuukausi alkaa!!!!!

3 kommenttia:

  1. Sun on nyt pakko tehdä tästä vähän matkailu slash muotiblogi!! Mä haluun nähdä noi sun ostokset :)

    VastaaPoista
  2. Yleisön sana on lakini ;) tuutte saamaan toivomanne kunhan saan nää Pucón- ja snoukkastoorit alta pois!

    VastaaPoista