keskiviikko 6. lokakuuta 2010

6.10.2010 - Chao!

Reissujee! Hyödynnetään huomenna jälleen lakkoa ja lähdetään kohti pohjoista vaihtarikaverin kanssa. Teille varmaan näyttää siltä, etten muuta teekään kun reissaa mutta uskokaa pois - en oo tälläkään viikolla tehny yhtään mitään järkevää :D Kun ei oo koulua tulee vaan nukuttua pitkään, chattailtua päivät pitkät kun ei oo mihinkään kiire ja ilta tulee ennen kuin huomaakaan.

Tänään pääsin myös eroon tosta leiskuvan punaisesta tukasta ainakin hetkeksi! Nyt oon taas takasin tummanruskeessa. Jospa ei sedät ja poitsutkaan niin huutelis perään koska tässä värissä ei ole mitään eksoottista. Vielä kun ois ruskeat piilarit niin naamioituminen ois täydellinen, hahah.

Kuulin tänään, että ens viikolla koko, KOKO yliopisto menee lakkoon eli siellä ei ole ketään. "Jee", lisää lomaa! Tää on niin naurettavaa jo oikeasti! Eli voi olla, että ens viikolla on lisää reissailua luvassa. Mutta nyt huomenissa siis suunnataan moottoripyörällä Los Ángelesin kautta luonnonpuistoon nimeltä Nahuelbuta. Se on tunnettu suurista Araucaria -metsiköistään ja odotan näkeväni kaunista chileläistä luontoa! Muutoin en paikasta tiedä ihan hirveästi, koska kaveri alun perin halus tonne ja mä innostuin kun se linkitti kyseisen pleissin mulle. Ja sanotaanko, että ei se moottoripyörän kyytiin pääseminen ainakaan vähentäny mun suostumisintoa, kun mukaan pyydettiin :P Hehaheh...

Katsotaan oonko yhtä innoissani nökötettyäni siinä sen kolme tuntia edestakaisin :D Kaveri ainakin väitti, että kyllästyn puolessa tunnissa. Anyway meen nyt keräämään voimia huomiselle. Toivotaan, että on hauska ja turvallinen reissu! Eikä kiitos sitten mitään karhuja siellä luonnonpuistossa - ne kiertäköön mut kaukaa, jooko? Ja kaikki huolestuneet, kyllä, mulla tulee olemaan kypärä ja muut asialliset varusteet ennenkuin hyppään herran taakse moottoripyöräilemään :D Buenas noches nyt sitten vain!

3 kommenttia:

  1. Sä kyllä nautit joka hetkestä, just oikea asenne :) ei sinne asti kannata lähteä nysväämään!
    Täällä sataa vettä viivasuoraan, waltsukin on nukkunu koko päivän ettei tarvis mennä ulos, joten nauti niistä keleistä!

    VastaaPoista
  2. kuulostaa kyl tosi kivalle mut hitto nauroin tolle "kaverille" ;D buahah. voi timber<3 pidä tiukasti herrasta kiinni ettet vaan putoa!!

    VastaaPoista
  3. Joka päivästä yritän nauttia, koska ei täällä kovin pitkään pääse oleilemaan kuitenkaan! Yritän saada tästä kaiken mahdollisen irti :)

    No naura nyt siellä sitten Hennasein! En pudonnut, joten hyvin tarrasin kiinni ;)

    VastaaPoista