lauantai 2. lokakuuta 2010

2.10.2010 - Eikun eikun...

No en sitten nukkunutkaan viikkoa niin kuin uhkasin vaan sen sijaan lähdin väsyttämään itseäni lisää! Luvassa oli siis melko spontaani reissu Curacautínin lähellä sijaitsevalle Volcán Lonquimay:lle snoukkaamaan... eli KYLLÄ, olen nyt lumilautaillut tulivuoren rinteillä!

Yksi kaveri, joka oli jo aiemmin käyny laskettelemassa sanoi, että on upea tunne viilettää pitkin jylhiä rinteitä. Hassuinta tässä on kuitenkin se, että just eilen nökötin Pucónissa ihmettelemässä tulivuorta ja mietin, etten osaa millään kuvitella ketään laskemaan tonne. Miten tuolla edes voi laskea?! Ja seuraavana päivänä olinkin yhtäkkiä ite lauta kainalossa siinä juurella, että nyt mentiin! Ja olihan se tosiaan hieno kokemus

Käytän tänään samaa "tekosyytä" kuin eilen, eli mielentöntä väsymystä ja hervotonta kuvamäärää, ja lupaan valaista asioita huomenna enemmän. Ja nyt ihan oikeasti huomenna :D En aio 23:55 yöllä päättää lähteväni koko seuraavaksi päiväksi jonnekin (lähtö 8:00 aamulla). Runsain mitoin tässä on siis nukuttu ja hyvin todennäköisesti oon täysin liikuntakyvytön huomenna, kiitos kuuden tunnin lumilautailun. En voi kuitenkaan olla hehkuttamatta sitä superfiilistä, jonka jälleen kerran tuosta lajista sain - eikä se tulivuorinäkymä ympärillä ollenkaan vähentänyt tätä tunnetilaa. Nyt naama punottaa, silmät verestää ja koko kroppa tärisee mutta ainakin tietää tehneensä jotain ;D En valita.

Äsken yksi kämppiksistä lähti tavaroineen kohti bussiasemaa - pois Temucosta lopullisesti, nyyhkis! Sen lähtö tuli vähän yllättäen ja tuun varmasti kaipaamaan sitä välillä, koska sillon tällön on ihanaa asua Chilessä ihmisen kanssa joka puhuu sulle mielummin englantia kuin äidinkieltään espanjaa :) Meen kuitenkin moikkaamaan sitä Santiagoon jossain vaiheessa ja onneksi sentään Jorge ja Panser ja toi kolmas naapuri, jonka nimeä en edelleenkään tiedä, jää tänne mun rattoisaksi seuraksi. Jee.

Loppuun pari "teaser"-kuvaa siitä mitä tulevina päivinä on luvassa, hhahahahhahahahahhha :D



Eli Pucónin vehreää ja vuoristoista maisemaa. Sekä Lonquimayta ja Kokis zero, jonka voimalla painettiin rinteitä ylös alas hela dagen. Huomiseen! Tästä jatkuu myöhemmin...


2 kommenttia:

  1. oii ihana laskettelu tinttu! LISÄÄ NÄITÄ VIDEO PÄTKIÄ SUSTA :DD ja ps. toi sun kiljasu oli paras ;)

    VastaaPoista
  2. kiljaisu oli jotenkin aika tyypillinen mulle :D

    kuvasin yhden videon siellä, jossa juttelen suomeksi terveisiä, mutta tuulen humina kuuluu niin kovaa että en tiedä saako siitä siedettävää :/ mutta koitan kovasti!

    VastaaPoista