lauantai 23. lokakuuta 2010

23.10.2010 - Muovikiekkoilua ja silmänruokaa!

Oon huomannu sellaisen kummallisen jutun, että näen täällä ihan hirmu paljon eläviä unia, joissa keskustelen jonkun kanssa. Jos siis jokin asia vaivaa mua tai tekis mieli soittaa ja kaverille puhuakseen siitä (muttei tietenkään pysty) niin monesti seuraavana yönä näen unta, jossa puhun kaverin kanssa asiasta :D Joskus pitää aamulla ihan miettiä, että kävinkö oikeasti ton keskustelun vai vaan unessa? En tiedä onko mulla napsahtanu joku nappula väärään asentoon vai onko tää vaan jotain alitajunnan tapaa handlata asioita. Mielenkiintosta joka tapauksessa koska monesti  sanon just ne asiat, jotka aionkin sanoa ja aamulla kun herään niin on paljon parempi olo. Uniterapiaa!


Saatiin perjantain darracompletoista (vähä niinku hot dog paltalla ja majoneesilla ja tomaatilla) joku kumma vatsakipu, tai mä ainakin epäilen niitä, koska ollaan kaverin kanssa podettu siit lähtien :D Vaarallista tollasen roskaruuan syöminen näköjään! Tänään kuitenkin hipsaistiin gimnasio olímpicon takana oleville nurmikoille pelaamaan frisbeetä. Voin kertoa, että se on paljon vaarallisempi laji kun miltä se näyttää :D Kädet on täynnä mustelmia kun kiinniotto epäonnistu ja frisbee läsähti kipeästi sormille tai ranteille. Lisäksi Jeanine sai frisbeen kerran naamaan ja mä juoksin kuoppaan melkein nyrjäyttäen nilkkani kun ravasin niin keskittyneenä muovikiekon perässä. Hauskaa se kumminkin oli, vaikkei se kolmestaan ihan kunnon pelistä käy.

Kokeiltiin Jeaninen kanssa tollasia vähä vaihtoehtosempia tapoja heittää ja ottaa kiinni frisbeetä :D Tässä yks taidannäyte! Wazaaaaaaaa! 

Aina kun alkoi väsyttää niin tiirattiin (tai ainakin mä tiirasin) kentällä olevaa jalkapallopeliä. UFRO:n futisjoukkue pelas toisen Temucon yliopiston tiimiä vastaan. Kentällinen tummatukkaisia nappisilmiä juoksemassa pallon perässä - täähän on siis just sitä, mitä jotkut kutsuu silmänruuaksi. Hahahahaha!


Nyt odottelen tässä puhelua kaverilta, että koska mennään ulkoilemaan niin sanotusti. Tai siis odottelin, tottakai se soitto tuli heti paikalla kun aloin kirjottaa tätä eli tehdä jotain järkevää. Toikin on kyllä yks kumma luonnonlaki. Tää kirjotus oli nyt vähän tällasta tajunnanvirtaa ilman mitään selkeää sanottavaa, muttakun, että watch out jos pelaatte frisbeetä! HAHHA, meinasin vaan et huomasin just että mun puoli peukaloa on ihan sinisenä :D Saludos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti