sunnuntai 1. elokuuta 2010

1.8.2010

Tämän uutisen jälkeen: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010080112128400_uu.shtml voi vain hyvin kuvitella, että karhupelkoisella ihmisellä alkaa mielikuvitus laukata. En tiedä onko Chilessä edes karhuja, mutta säikähdin silti armottomasti kun kadunkulmauksen takaa säntäsi isokokoinen koira, joka näytti AIVAN vaaleanruskealta karhulta. I swear! Vaihdoin toiselle puolen katua mutta nallekarhu päätti saada musta ystävän ja lähti seuraamaan. Livahdin äkkiä portista hostellin pihalle ja tämä karhu jäi vahtaamaan mua portin kaltereiden takaa :D Siinä se sitten olla nökötti ja päätin ottaa kuvan todistaakseni teille sen kaksoisolentomaisuuden karhun kanssa! Noh, tottakai sillä sekunnilla kun painoin laukaisinta niin mesikämmen päätti, että nyt muuten riittää ja lähti häntä viuhuen matkoihinsa. Tuloksen näette alla.


Joku taika sillä sessellä ilmeisesti oli koska tosta kuvasta ei voi sanoa muutakun että... joo, kyllä siellä jotain näkyy! Tota kuvaa epäselvästä koiran peräpeilistä ei voi kuitenkaan käyttää todisteena siitä, näyttikö otus karhulta vai ei :D Voihan kyynel! ;)


Nämä herkut tunnistaa varmasti jokainen suomalainen! Maaaansikoitaaaa! Oli vain yksinkertaisesti ostettava, kun satuin tuollaisiin marketissa törmäämään :) Ei nuo kyllä ihan samaa tavaraa ole kuin meidän kotimaiset herkkumarjamme! Meinaan, että jos mansikkaa haukatessa tulee ensimmäisenä mieleen adjektiivi 'rapea' niin ehkä jokin on eri tavalla. Mansikalta kyllä maistui muuten! Ylläolevassa kuvassa ihmettelen mansikan suippoa muotoa (huomatkaa verrattoman aito ilme... or not...). Ja siis joo tiedän, näytän ihan spanielilta ton tukan kanssa... täytyy ostaa hiustenkuivaaja, jotta en näytä tommoselta seuraavaa puolta vuotta :D

Chileläinen paella eroaa hieman välimerellisestä kaimastaan, nimittäin sisältämällä niin makkaraa, kanaa kuin lihaakin. Hyvää oli silti! Huomenna ehkä jälleen jotain järkevämpää, siis huom ehkä.

NIIN HEI - nyt pitäis ihan kaikkien pystyä kommentoimaan, joten ei tarvii tehdä käyttäjätiliä ellei halua. Niitäkin toki saa tehdä mieluusti ;) Chauu amigos!

2 kommenttia:

  1. Odotan innolla juttua perrokatukoirista ;)

    VastaaPoista
  2. Hih! En oo nähny sitä söpöläistä sen yhden kerran jälkee :( mut eilen tapasin katukoiracockerin! Suunnittelen seuraavissa jutuissa kyllä vaahtoavani hieman näistä rassuista ;)

    VastaaPoista