torstai 5. elokuuta 2010

5.8.2010 - Valitusvirsi

Koska vakaana optimistina saan usein kuulla vähättelyä tyyliin "positiivisuus on perseestä", päätin, että tänään nurisen ja narisen sitten oikein kunnolla!

Ärsyttää, kun taloissa ei ole lattialämmitystä. On aika eksoottista seisoa jääkylmällä lattialla ottamassa kuumaa suihkua, spa-tunnelmaa?

Temucossa on ärsyttävää ylittää katuja rankkasateen jälkeen, ellei sitten satu omistamaan n. 4 metriä pitkiä koipia, joilla on simppeliä harppoa teille syntyneiden valtamerien yli. Niin ja ne taksit! Niitä ei muuten sitten yhtään kiinnosta seisooko joku tien vieressä niiden porhaltaessa lätäköstä. Mokomat kaaharit...

On vallan ärsyttävää istua collectivossa (yhteisötaksi tökerösti suomennettuna) jos vieressä oleva nainen näpyttää tekstiviestiä näppäinäänet päällä. Vähän niinkun että pipiippiippiipipipipppipipiiip(sitten deletoidaan)öönköönköönkpipipiipiip... tajusitte varmaan?

Jonkin verran riepoo (siis ärsyttää) myös se, että chileläisten täytyy joskus mongertaa kieltään aivan kuin olisivat muutaman promillen humalassa. Sanat puuroutuvat, kirjaimia jää pois... ja sitten kun minä sanon jotain selkeästi ja kokonaisia(erillisiä) sanoja käyttäen niin kuittailaan et "hei toi oli NIIIN espanjalaista!"

Ja miksi ihmeessä markettien tavaranpakkaajat laittavat kaiken erillisiin pusseihin? Luonnon tuhlausta jaella muovipusseja tolla tavoin, mur... Hyvällä säkällä ostat kolme jogurttia ja saat jokaiselle oman pussin, että diih! Siinä on sitten pussi poikineen kätösissä! Ärsyttävää

No miltä kuulosti? Olinko yhtä etevä kuin kiroileva siili tai maanis-depressiivinen robotti Marvin (ne, jotka ei ole lukeneet Linnunradan käsikirjaa liftareille voi ohittaa ton jälkimmäisen esimerkin puhtaasti käsittämättömänä :DD)?

Pointtihan on kuitenkin se, ettei vaan yksinkertaisesti VOI ärsyttää, jos ikkunasta näkyy jotain tällaista...



Sovitaanko, ettei mun nyt tämän jälkeen tarvi olla negatiivinen seuraavaan vuoteen, tää oli jotenkin aika raskasta :D?! ...ja jotenkin tää paikka vaan tekee mut hurjan onnelliseksi! :)

ps. Spotify lopetti toimintansa, koska "sijaintisi on muuttunut" :o WHAAAAT? Mitää mää nyt teeeeeeen?! Oh darn... Lohduttaudun lukemalla lisää matkaoppaita tästä seutukunnasta ;) niitä alotellessa kävi jo matkakärpänen puraisemassa ja nyt on (reissu)kuume kuume kuume!

3 kommenttia:

  1. Ihanan näköstä tuolla, en malta oottaa et saadaan nähä lisää kuvia!

    -Sarita

    VastaaPoista
  2. joo, tää oli hyvin mieltä(si)purkava ärsyynnysavautuminen. nyt kun se on tehty voit nauttia kaikesta kivasta.:D ja hei, vaikka kuinka on toisella puolella maailmaa eksoottisessa ihanassa paikassa, ei kaikki asiat yksinkertasesti vaan voi olla ihania. joku on pakko ärsyttää (se on ihmisluonne;)
    ps. saitko mun viimesen mailiviestin? miten vaa ku et oo vastaillu vielä ja mulla oli vähä häikkää niiden kuvaliitteiden kanssa.... :D

    VastaaPoista
  3. Lisää kuvia tulossa! Tänään sato räntää niin en voinukaan kuvata niinku aioin :(

    Ja Henber maili tallessa ja kuvat myös! En vaan oo ehtiny vielä vastata :) pianpiann

    VastaaPoista