maanantai 1. marraskuuta 2010

1.11.2010 - APUA Marraskuu!


Otsikko kuvaa mun päällimmäisiä fiiliksiä tänään. Pianhan Suomessa on talvi ja täällä kesä! Mihin se syksy/kevät katosi? Apuva. Sadesäiden jälkeen eilen ja tänään saatiin nauttia auringonpaisteesta sekä melkein +25 astetta hipovasta lämpötilasta. Ei paha, ei paha. Ei tää marraskuu välttämättä ookaan niin paha juttu...


Eilen oli siis Dia de los Muertos eli meidän pyhäinpäivää vastaava juhlapäivä. Amerikkalainen Halloween-kulttuuri on tottakai valloittanut Chilenkin, joten meille vaihtareille tää merkitsi enemmänkin bileitä ja päänvaivaa siitä, millaiseen kostyymiin itsemme puetaan. Ilta oli superhauska mutta alkuperäisen suunnitelman (kaverin halloweenpippalot) kariutuessa meidän piti ottaa käyttöön plan B. Oltiin tuossa vaiheessa jo pukeuduttu ja riehakkaina Halloweenistä, joten mitään vahinkoa ei ehtinyt tapahtua. Päätettiin vaan, että ja mehän mennään näissä puvuissa pippaloimaan - ihmiset kuitenkin kuittaa sen sillä, että noi on ulkomaalaisia ja muutenki outoja :D Hieman tarkempi selostus sitten kunhan saan Jannin kamerasta loputkin kuvat. Ja niitä on miljoona, ihan oikeasti.

Tästä lähdettiin liikkeelle! Aineksista syntyi vampyyri sekä ilmapalloista ja paperista askarreltu lemmikkihämähäkki, jonka mä nimesin Hammondiksi. Ja juu, Top Gearin Hammondin mukaan :D
Lopputulos! Musta kuoriutui oikein hyvä vamppi-vampyyri ja Hammondista tuli söpöäkin söpömpi. Huomatkaa myös hämähäkki mun hiuksissa! 

Tänään siis tosiaan lähinnä toivuttiin eilisen bileistä ja San Martinin paluumatkan aiheuttamasta univajeesta. Seuraavaksi yritän saada valmiiksi kirjottelun tosta Argentiinan reissusta nyt kun kaikki on vielä tuoreessa muistissa. Tässä pieni näyte tulevasta matskusta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti