maanantai 15. marraskuuta 2010

15.11.2010 - Carretes!

Kertaus on opintojen äiti, eli muistaako kaikki vielä, mitä tarkottikaan carrete? Joo, bileitä, hienoa - ootte tosi nopeita oppimaan! Felicidades! Viime viikolla kun oli peräkkäin kolme aika erilaista partyiltaa. Sunnuntai menikin sitten aika tiukasti nukkuessa, kun piti ottaa univelat kiinni :D

Torstaina hipsaistiin Holandesalle (katu lähellä Av. Alemaniaa) pelaamaan futista. Lukuohje: muut pelasivat, mä nökötin penkillä. Syy tähän oli se, että ottelun teemana oli kuchen vs. empanada eli toisin sanoen kyseessä oli Saksa-Chile -ottelu. Suomalaisena jouduin siis esittämään cheerleaderia kentän reunalla, reilua! Viime kerralla saksalaiset koki rökäletappion, joten nyt paineet oli aika kovat. Puolueeton, henkilökohtainen mielipide oli, että tällä kertaa saksmannit ansaitsi voittonsa! Olin varsin vaikuttunu parin saksalaisen kaverin futistaidoista ja ne todella pisti itensä peliin :o Sen jälkeen mentiin kavereiden kotiin Holandesalle juomaan YHDET oluet. Tällä kertaa myös pysyttiin noissa yksissä.

Kiitos huonon valaistuksen nää kaikki kuvat on tällaista kuchenia. Väitetään, että yritin vain tallentaa "tuntemuksen liikkuvuudesta" näihin kuviin, jep, kuulostaa loogiselta. 
Perjantaina oli tarkoitus mennä Muscariaan kuuntelemaan jazz-bändin soittoa mutta kaveri oli sössiny päivämäärän jotenkin kätevästi ja keikka oiskin ollu jo eilen :D Mentiin silti syömään vähäsen ja juomaan pikkuisen. Kaksi pisco souria yhden hinnalla! Tykkään tosta baarista tosi paljon, koska se on sisustettu "sarjakuvatyyliin": seinillä on grafittimaisia piirroksia, pöydissä sarjakuvalehtiä ja isolle screenille heijastettuna aina jotain videokuvaa: luontofilmejä, animea, piirrossarjoja tms. Lisäksi lamput on maskeerattu näyttämään kärpässieniltä :D Mainittakoon myös se, että musiikki on NAM tuolla! Kerrankin hyviä rokkaavia biisejä eikä mitään purkkapoppia.

Ongelma oli vaan se, että compopäivän jälkeen mä ainakin olin niin superväsyny, että sain taistella kokoajan pitääkseni simmut auki. Pelattiinkin lähes koko ilta noppapeliä mun aktivoimiseksi :D Kun lisää chileläisiä kimuja tuli paikalle niin jatkettiin suuremmalla porukalla. Pelin nimi oli "veinteuno" eli "21". Heitetään kahta noppaa purkin sisällä (ettei muut näe) ja sitten sanotaan ääneen mikä numero tuli. Tarkotus on saada edellistä suurempi ja mahdollisesti sitten valehdella hyvällä pokalla, jossei onnista. Jos jäät kiinni valheesta niin kuppi kallistuu. Mun valehtelutaidot on hyvin ruosteessa. Hmph.
Pisco Sour! Joka ei oikeasti oo oranssia...
Nopat ja meitsi huijaamassa buahahahha....
Niin, entäs lauantaina? Yllättäen lähdin ulos taas :D Näin pitkästä aikaa yhtä hyvää chileläistä kaveria ja olin muutenkin oikein pirteällä sekä hyvällä tuulella. Loppuviimein illasta tulikin kaikessa yksinkertaisuudessaan ehkä hauskoin carrete aikoihin! Istuttiin Beermaniassa hetken ja sen jälkeen jatkettiin muiden kimujen seuraan. Iltaan kuului häröilyä, analysointia, youtube-videoita ja tanssia. Yks Holadesalla asuva chileläinen (kavereiden kämppis siis) pukkas mulle kynän käteen ja käski piirtämään jotain :D Sitten se analysoi mun tuotosta. Oli kyllä aika hauskaa, mitä kaikkea heppu kaivoi esiin mun piirtämästä puusta hahaha... Myöhemmin tehtiin olkkarista salsabaari ja pakko myöntää, että mä alan pikkuhiljaa kehittyä - tosin se vaatii tanssipartnerin, joka tietää mitä tekee :D Onneksi näistä tansseista ei oo mitään valokuvatodisteita, parempi niin. Mutta hauskaa oli!

Sunnuntaina lounastin parhaan ja isoimman completon ikinä! Oltiin kaverin kanssa syömisen jälkeen aivan räjähtämispisteessä, joten mentiin vaan loikoilemaan läheiselle plazalle. MUTTA meen sinne varppina uudestaan sen verran hyvää ja halpaa oli! Ei ainakaan jäänyt nälkä, huh.

Ens viikolle mulla on paljon alustavia suunnitelmia mutta nähtäväksi jää saanko mitään aikaiseksi HEH HEH. Anyway huomenna on Jannin synttärit ja mennään aamupalailemaan neitien apartamentoon heti aamusta! Ilta on vielä vähän auki, riippuen synttärisankarin kunnosta, neiti kun oli kipeänä vlopun. Vi hörs! (pakko preppailla tätä ruotsia ku alkaa hävettää kun ei muista siitä enää mitään...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti