keskiviikko 24. marraskuuta 2010

24.11.2010 Jos metsään haluat mennä nyt...


Kaikki tietää biisin? Me ei varsinaisesti menty metsään mutta... :D pieni seikkailu saatiin aikaan kuitenkin! Päätin lähteä palloilemaan Temucon rajaseuduille (alunperin halusin yhdelle cerrolle, muttei löydetty tietä sinne) kameran kanssa kun sää oli  niin valloittava. Janni halusi mukaan. No en kieltänyt tulemasta!

Aluksi käveltiin Temucon "Wisteria Lanen" läpi. Ihan oikeasti! Tuo identtisten talojen jono on aivan uskomaton! Lisäksi talot oli suuria ja kalliin näköisiä. Jokaisen pihalla seisoi uutukaisuuttaan kiiltelevä auto ja nurmikko oli leikattu (saksalaistyylin HEH HEH) varmaan jonkin senttimetrimitan avulla tasaiseksi. Niin, että tämä varmaan riittää selittämään, miksi Täydellisten Naisten kotikatu pompahti meidän mieleen tuon tuostakin. Ainakin niille, jotka siis sarjaa on katsoneet :D

Talo, talo, talo, talo, talo, talo, talo, talo, talo...

Chilessä ei pääse ihan sillee vapaasti tallustelemaan ympäriinsä kuin Suomessa vaan suurin osa maista on jonkun omistuksessa ja silloin edessä on aitoja, piikkilankaa ja portit, jotka on lukittu. Hmm. Ollaan kuitenkin sellaisia pikkuporsaita, että löydetään reikä aidasta kuin aidasta. Vaihtarinkestävää aitaa ei oo tehtykään.


Aidan takana olevalla niityllä oli VALTAVA päivänkakkarapelto! En oo ikinä nähny niitä noin hirmuisesti yhdessä paikassa...

Tykkään tästä kuvasta: Sininen taivas, etualalla päivänkakkarat, vasemmalla kaupunki ja oikealla vihreää silmänkantamattomiin! Siinä teille vaihtelevuutta...
Niin ja tää on nyt sitä onnellisuutta...

YAUUUUU! Hippeilyä päivänkakkarapellossa!!
 Matka tuolta niityltä sinne minne haluttiin (bongattiin söpö niittykukkula) ei ollutkaan ihan helpoimmasta päästä. Edelleen, joka paikassa on piikkilanka-aitoja ja koska kyseessä ei oo mikään turistikohde niin tien saa raivata aikamoisien pusikoiden läpi. Tuli välillä mieleen alkaa laulaa, että "Leijonaa mä metsästän, tahdon saada suuuuren. Enkä pelkää ollenkaan! O-ou, edessä on..."

...ruohoa, pitkää kahisevaa ruohoa!
...bambumetsää, synkkää tiheää bambumetsää!
...aitaa, vaarallista hankalaa piikkilanka-aitaa! Sitä ei voi ylittää, sitä ei voi alittaa - täytyy mennä läpi!
...silta, lyhyt kiikkerä silta. Sitä ei voi ylittää, sitä ei voi alittaa - täytyy mennä sitä pitkin!
...pelto, vehreä kaunis pelto. Joko oltais voiton puolella?
Meitsi ja Temuco taustalla. Voittajafiilis! (Ja miljoona vadelmapuskan piikkiä eri puolella kehoa)
 Tällä Temucon sivustalla oleva campo kuvina (muistakaa, että näette kuvat isompina niitä klikkaamalla):





Että semmoista urheilua tällä kertaa! Voin kertoa, että illalla väsytti. Lisäksi päätettiin, että tällaisia retkiä pitää tehdä enemmänkin... Mielessä on parikin kukkulaa, joilla pitää kiipeillä tsiigailemaan Temucoa hieman eri vinkkelistä. Varsinkin nyt kun on kesä ja ilma on kirkkaampaa ilman savusumua. Jes!

Loppuun vielä yksi kuva: Huomattiin yhtäkkiä, että ihan niin kuin horisontissa näkyisi tulivuori! Ihmeteltiin, että voiko Villarica näkyä näin kauas mutta kai se oikein kirkkaalla säällä on mahdollista. Tulivuoresta ei näkynyt kuin ihan huippu pilvimassan seasta, joten näytti kuin jokin pieni saari olisi kellunut ilmassa. Tätä oli toooodella vaikea saada näkymään kameran linssissä mutta parhaani yritin. Katsokaapas erotatteko sen? Ja juu, LAN airlines lentsikkakin pääsi posettamaan kuvaan. Toi on sitä piilomainontaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti