tiistai 2. marraskuuta 2010

2.11.2010 - Hirrrrmuisen hyvää Halloweeniä!

Mun käy sääliksi omaa kroppaani, koska se on raukka vieläkin välillä ihan sekaisin mantereen vaihtamisesta. Luonnollisesta nukkumisrytmistä ei oo tietoakaan vaan oon aamujen kanssa ihan herätyskellon varassa. Lisäksi oon nyt huomannut, että mun kroppa eläis sinnikkäästi syksyssä jos se sais asiasta päättää :D Välillä tekee hirveesti mieli juoda kuumaa teetä, käpertyä vilttiin ja polttaa kynttilöitä pimenevässä illassa. Se ei kuitenkaan tunnu samalta, jos pihalla on 24 astetta lämmintä ja päivät muuttuu kokoajan valoisammiksi! Jotenkin on ihan höpsöä, että vähä vähältä talvivaatteet saa pinota matkalaukun pohjalle odottamaan kotimatkaa, koska niille ei ole enää käyttöä.

Suomessa tää aika on melkolailla sitä pimeintä mahdollista: ei vielä lunta mutta pimeää ja märkää kyllä. Ja silloin on myös pyhäinpäivä ja Halloween, kekseliästä! Chilessä Halloweeniä vietettiin viime sunnuntaina, te joudutte venailemaan vielä puolisen viikkoa siellä kaukaisessa kotomaassani ;) Tänä vuonna pääsin (ensimmäistä kertaani?) Halloweenina pukeutumispippaloihin. Meillä oli hurjan hauskaa Argentiinassa tyttöjen kanssa kun notkuttiin sateella kahviloissa ja ideoitiin Halloweenasujamme :D Tottakai suurin osa ideoista oli niin typeriä, ettei niitä ois ikimaailmassa voinu toteuttaa mutta saatiinpa hyvät naurut!




Making of! Valmistauduttiin laittamalla toistemme meikit ja hiukset. Mä askartelin myös pikkuystäväni Hammondin valmiiksi superliiman ja mustan langan avulla.
Loppuviimein meillä kaikilla oli asut ja hyvät taustatarinatkin kaikille. Varsinkin Steffin asulle :D Neiti oli siis Punahilkka, mutta se versio, jonka susi söi. Joka Halloweenina tuo huono-onninen Punahilkka saapuu takaisin tarjoilemaan kaikille Pisco Souria pikku eväskoristaan. Meikattiin naamaa valkoiseksi ja huulet nudeksi, että Steffi näyttäis "mahdollisimman kuolleelta". En tosin tiedä tajusko kukaan meidän loistavaa tarinaa ilman erillistä selitystä :D Janni oli itse Lady Gaga, koska meidän mielestä se on aika pelottavaa. Parasta oli, että Janni otti klubillekin mikin mukaan ja veti sen kanssa Lady Gagan biisejä tanssilattialla :D Ahahahhaah! Meitsi oli vampyyri, mutten ihan mikä tahansa torahammas vaan varsin moderni vamppi. Pitäähän sitä jollain houkutella itelleen purtavia tarpeeksi lähelle ;) Sain siis esittää oikein kunnon narttua mustassa minimekossani, torahampaissani sekä violeteissa sukkiksissani. NIIN HAUSKAA!


Meillä oli hieman pokanpito-ongelmia tän kuvan kanssa :D Naurettiin, että taitaa kyseinen Punahilkka olla aika masokistinen jos vampyyrinpurema tekee noin onnelliseksi! 
Lisäksi laulettiin karaokea ja oon melko varma, että naapurit rakasti meidän versiota Bon Jovin hittibiisistä! Huomatkaa söpöt disney-mikit ja mun rokkariasento.

Kuvasta voi varmaan päätellä, että seuraavaksi suunnattiin klubbailemaan. Koska XS:ssä (disco kasinolla) ei ollut vielä ketään mentiin ensin toiseen tanssibaariin, jonka nimi on suomennettuna Enkelit ja Demonit. Otettiin niin collectivossa, kadulla kuin baarissakin kaikki ilo irti siitä, että oltiin pukeuduttu Halloween-asuihin. Mun kommunikointia hieman hankaloitti se seikka, etten voinut nauraa torahampaat suussa (pullahtivat ulos) saati sitten puhua (aih mihä hä hanoih, eg ihah hyh huulluh??). Juominen onnistui joten kuten mutta siihenkin piti kehitellä omanlaisensa taktiikka :D NIIN ja Hammond kulki tietenkin menossa mukana, varsinainen bilehile tuo meidän pikku hämähäkkikaveri.


Hammond poseeraa mun piscolan kanssa!


Myöhemmin suunnattiin sitten sinne XS:ään eli klubille/discoon. Narikkapoika oli muka pelkäävinään mua, kun annoin takkini sille torahampaat suussa :D Muutenkin saatiin kyllä ihan kiitettävästi huomiota, vaikka loppuillasta paikalla oli paljon muitakin pukeutuneita.

Tää kuva on loistava esimerkki :D Eikö näytäkin siltä, että ollaan kaikki kavereita? No ei muuten olla! Meillä ei ole mitään hajua ketä noi kaikki muut kuvassa on... ne vain halus tulla meidän kanssa kuvaan ja sanottiin, että tervetuloa :D
Kummitusss! (Huomatkaa takana oleva mies, joka näyttää peukkuja... en tunne, mutta kiitos osallistumisesta)
Kaikki tollaset pukeutumisjutut on vaan niin roppakaupalla hauskaa joka kerta, etten aio koskaan kasvaa niin aikuiseksi, ettei vois pukeutua Halloweenina! Ja tää on sit lupaus! Halloween oli siis hauska ja glitterintäyteinen. Hetken sai hinkata sitä kiillemäärää pois päänahasta ja tukasta seuraavana päivänä :D Ottakaas tekin ens vloppuna kaikki irti suomalaisesta Halloweenista (tai siis Pyhäinpäivästä), jookostakookosta? Vampyyri, Lady Gaga ja Punahilkka Gone Bad kiittävät ja kumartavat! Bakannnnnnn!


1 kommentti:

  1. kyyyl täälki jo Halloweenit vieteltiin :) Ei tosin noin hienojen asujen kanssa! ;)

    VastaaPoista