keskiviikko 26. tammikuuta 2011

26.1.2011 - Perilläää !!!

Anteeksi mun hiljaisuuteni mutta nettimahikset on olleet vahissa! Nyt on kuitenkin ensimmaiset 2600 km takana ja ollaan perilla Puerto Natalesissa :) Hihkuttiin ja hypittiin tasajalkaa tanne paastyamme! Ja ihanaa olla takaisin Chilessa... en tieda mika siina on, mutta yhdistelma me ja Argentiina ei vain jostain syysta oikein toimi. Lisaksi piiiiitkan bussimatkan (24 tuntia) varrella maisemat oli, kaikella kunnioituksella Argentiina, tylsia! Kuivaa pampaa silman kantamattomiin plus pari laamaa ja oljynpumppaus juttuja siella taalla. Phuuuuh. Onneksi bussissa pyori kokoajan joku viihdyttava roskaleffa, haha.

Oli muutenkin ihan uskomatonta, miten akkia 24 tuntia meni! Nopein matka ikina. El Calafatessa oltiin joskus kahden maissa iltapaivalla. Alun perin meidan piti menna vierailemaan jaatikolla nimelta Perrito Moreno, MUTTA Argentiina paatti toisin. Aikataulut meni niin mutkalle ja ristiin rastiin, etta me (mina) hermostuin taysin ja lahdettiinkin saman tien jatkamaan Chilen puolelle :D Taalla siis ollaan! Ja luulen, etta oli ihan hyva ratkaisu - Torres del Painesissa (luonnonpuisto) pitais myos olla jaatikoita ja nyt meilla on kunnolla aikaa patikoida ilman kiireita. Plus, etta on ihanaa olla Chilessa.

Niin ja lisaan nyt kuvia tohon edelliseenkin kirjoitteluun eli tsiigailkaas uudelleen :) !

Joku on osannut kerrankin nimeta juuston oikein :) !!!

Vuoden Tyontekija -palkinnon voittaja :D Facebook auki, busted!!! Hahahahahahahaha
Mun UUDET kengat sanoutui irti! Vaikea kavella ilman pohjia :D Koska mukana on noiden lisaksi vaan lenkkarit niin piti kayda (suureksi harmikseni) kenkaostoksilla. Rankkaa.
Nain kiinnostavaa oli Argentiina suurimmaksi osaksi meidan nakokulmasta.
A niin kuin Atlantti! Ja joo :D oon Atlantin rannalla, meidan bussi meni sen rannikon kautta. Meita nauratti hetki jos toinenkin kun tallusteltiin 20min tauolla tuolla rannalla. Ei ollut tarkoitus paatya Atlantin rannalle, mutta toi reitti oli nopeampi vaikkakin pitempi kilometreissa.
Noin onnellinen ma olin paastessani Chilen rajojen sisalle. Ja Torres del Paine <3 Caaaaaan't wait!
ps. On ihanaa olla Chilessa. En sita vissiin viela juuri ilmaissutkaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti