torstai 20. tammikuuta 2011

20.1.2011 - Hornopirén

Saludos a todos! Nyt saatte luvan tottua siihen etta olen laiska enka copy-pastaile "ä"-kirjaimia :D Siina menee meikalaisen ika ja terveys jos viikkotolkulla kirjoittelen silleen. Joten koittakaapa kestaa :)

Tiistai-iltana meilla oli pienimuotoiset laksiaiset ennen kuin mun ja Steffin yobussi kaarsi kohti Pto. Monttia. Muutama yllarikimulikin ilmestyi sinne, joiden piti alun perin olla yhdessa kansallispuistossa vaeltamassa. Ihana yllatys! Hengailtiin Puerto Monttissa aamupaiva, koska bussi eteenpain lahti 13:30. Aamupalaa ja sita rataa.

Sielta siis busseiltiin Hornopireniin, jossa nyt majaillaan. Eilen ei kulkenut sitten minkaanlaista lauttaa mihinkaan suuntaan, joten jaatiin tanne odottelemaan. Huomenna aamulla kokeillaan onneamme jospa mahduttaisiin siihen lauttaan, jos ei niin plan b kayttoon! Talla hetkella suunnitelma on 10h lauttailun jalkeen paasta eteenpain Chaitenista Fuleufuun, josta ylitettais raja Argentiinan puolelle. Tanaan (asken) saatiin loistoajatus, etta hilpaistaan etelaan Argentiinan puolta ja tullaan takaisin Chilen puolta, joten paastaan kokemaan molemmat. Tavoite ois olla "paatepisteessa" eli Torres del Paines -kansallispuistossa mahd. pian joten yobussit kunniaan. Meinaan, etta joku 600-800km menee ihan kivuttomasti, jos nukkuilet suurimman osan ajasta. Meilla on hyva tiimityohenki :D Ma etin kartat, etaisyydet ja paikat (ihmisnavigaattori ku olen) kun taas Steffi on ihan loisto loytamaan pikku nippelinappelitietoa googlen avulla tyyliin "joo se on tosi pieni paikka mutta taalla sanotaan etta sielta on helppo saada nain ja nain kyyti Argentiinan puolelle...". Sitten me ollaan hirmu innoissamme hetken :D

Loppuun muutama kuva Pto. Monttista, Hornopirenista ja kuumilta lahteilta, jossa oltiin tanaan! Niiiiiin upea kokemus ja ihan valtaisaa luksusta :) Kuopat/altaat oli ihan keskella luontoa (taytyi kavella jonkin matkaa metsaan) ja joka puolella oli niin kaunista. Niin ja samalla lilluit porealtaan lampoisessa luonnonvedessa. Aijaijaijai... Mahtista. Niin ja naissa kuvissakaan ei oo enaa mitaan jippoja koska en oo omalla koneellani :D Lahinna iloitsen jos saan valitettya teille kuvamatskua!


Halasin jattilaisparia Pto.Monttissa!
Puerto Montt!

Polku kuumille lahteille.

This is SO life !!!
Tassa tama talla eraa! Oisinko voinut muutaman muunkin ilman "ä"-kirjainta typeralta nayttavaa sanaa keksia hehhahehehah... anyway! Pitakaa peukut pystyssa etta gringat paasee lauttaan huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti