keskiviikko 5. tammikuuta 2011

5.1.2011 - Pakkoshoppailua

Kyllä! Pakkoshoppailua ON OLEMASSA sanokoon miehet mitä haluaa! Mun oli saatava kahdet kengät tällä viikolla ;) tulenpalava tarve u know...


Tällä asialla ei oo juurikaan mitään tekemistä Chilen kanssa mutta aiheesta eksyminen on välillä niin ihanaa :D Todistusaineisto shoppailupakosta:

Nykyään tää on irtopohjamalli.
Mun järjen mukaan kengästä ei kuulu näkyä läpi mikäli niillä mielii kävellä!
NIINPÄ mä välttelin kurssien lopputöitä metsästämällä itelleni ehjiä kenkiä. Koska mun tennaritkin on ihan romuna päätin ostaa kahdet kengät tyydyttämään kesätossutarvetta. Meinaan, ettei näissä helteissä paljon saappailla tassutella...

Let me introduce you...

Ballerinat



Varvastossut (mikä lie "oikea" nimi näillä...)



Noi varpisandaalit napsahti heti ensisilmäyksellä. Toi nilkkaan laitettava "narurypäs" on hauska yksityiskohta mutta ei hirmu käytännöllinen koska ne täytyy yksitellen irrottaa ja laittaa kiinni. Mutta tulee niitäkin varmaan käytettyä jos haluaa pientä bailufiilistä normisandaalien sijaan.

Molemmat kengät olivat viimeiset laatuaan omaa kokoani :D Noi leparditossukat oli lisäksi tarjouksessa, joten en noiden takia joutunut näkkileipäkuurille. Nyt voi taas vaellella rauhassa Temucon kaduilla, kun ei jalkapohjat hinkkaa katua ;)

Kämppis tuli just luokkakaverinsa kanssa opiskelemaan meidän asuntoon. Käppäilivät keittiöön kahden ruokakassin kanssa ja iskivät six-packin olutta pöytään - "otatko yhden?" Naureskelin vaan, että tykkään teidän chileläisten tavasta opiskella. Me ollaan nyt ihan vallattomia täällä muutenkin kun toi isäntäperhe on maalla ja suurin osa ajasta ollaan tääl Jorgen kanssa kahden, Felipe kun on töissä melkein koko ajan :D Eipä tässä kummempia, Nos Vemos!

3 kommenttia:

  1. Oi ihania! Varsinkin noi sandaalit, voisin itekin kotiuttaa samantien :)

    VastaaPoista
  2. mä taas rakastuin etenki noihin balleriinoihin!! oooohlalaa.!<3 ja noi sormukset (seuraavassa kirjotuksessas siis ;) namm!

    VastaaPoista
  3. Hihhi! Voin kertoa että noi sandaalit on kunnon jalantappajat :D Kävin niillä kaupassa ja nyt näytän siltä kuin ois stigmoja jaloissa... rakkosirkus alkakoon!

    VastaaPoista