maanantai 10. tammikuuta 2011

10.1.2011 - Vilauksia kampukselta

Tajusin jokin aika sitten, että mun kuvakokoelmat kasvaa jatkuvasti mutten omaa ainoatakaan fotoa armaasta opinahjostani täällä Chilessä. No asiahan täytyi tänään korjata kun uutterina opiskelijoina suuntasimme Steffin kanssa yliopistolle...

...juomaan kahvia.
Muutenkin arvon Stefanie esiintyy melkosena UFRO-mallina näissä kuvissa koska tassuttelee blondissa tukassaan joka toisen kuvan laidassa :D NÄIN huomionkipeiksi me ollaan opittu kaiken tän vislailun keskellä  eläessä... ;)

Meidän vakkari kahvittelunurmikko.
Tän kuuluis olla UFRO:n virallinen mainoskuva! "Tervetuloa UFROon! Täällä jokainen opiskelija on onnellinen!" Täällä kaikkia yliopistoja mainostetaan muutenkin blondien kuvilla :D Pientä huijauksen makua...

Sitten vähän kuvia niistä kampuksen nurkista joissa meitsi yleensä pyöri, joko luentoja, kirjoja tai kopsuja metsästäen. Niin, tai kahvia.

Sisäänkäynti rakennukseen, jossa sijaitsee suurin osa humanistisesta tiedekunnasta. Tonne siis puolijuostiin luennoille kököttelemään.

Toi oikealla seisova rakennus on "casita de humanidades" eli pleissi, josta tädiltä käydään pyytämässä kopiot tenttiteksteistä ja muista paperilipuskoista.

Picasson Guernica!!! Toi veti mun kohdalla pistet kotiin täydellisesti :D
Suomalainen vaihtari raapii tukkaansa ja näyttää kanapojalta, koska seisoo niin, että näyttää yksijalkaiselta. Täälläkään en oo oppinu poseeraamaan saati muutenkaan sen valokuvauksellisemmaksi. Noh, onneksi oon yleensä kameran takana!
Plaza de aromas (kyllä, täällä jopa yliopistoissa on vähintään yksi plaza). En tiedä miksi, mutta siellä oikeasti tuoksuu AINA hyvältä :D Ja takavasemmalla näkyy kirjasto sekä yliopiston paras paikka lunastaa halpaa kahvia. A mi un cafe cortado GRANDE porfa!
 Ja sitten pikkuyksityiskohtia, joista tykkään kampuksella. Valitettavasti tärkein ja söpöin yksityiskohta - eli UFRO-koirat - puuttuu, kaikki oli vissiin lähteny kesälomalle. Hmph.

Oranssi UFRO-bussi! En oikeastaan tiedä miksi se seisoo tuolla mutta kiva se on joka tapauksessa.
Tykkään kampusgraffiteista hirmuna mutta tää ei oo cool. Steffin kanssa oltiin molemmat sitä mieltä ettei Mapuchejen pitäis sotkea mitään Neuvostoliittoon liittyvää omaan kohtaloonsa kun eivät tippaakaan tiedä mistä puhuvat. Tai mua ainakin henk.koht. suututti. 
Lastentarha kampuksella. Onko meillä tällaisia? Steffi sanoi et Saksassa on mutten ite ainakaan oo koskaan törmännyt...
Vaihto-oppilas painamassa tassunjälkeään UFROlaisien sekaan.
Jospa saisitte ees pientä visiota siitä, missä mä olen "ahertanut" (lue:lakkoillut) tämän puoli vuotta. Ite tykkään kampuksesta. Ekalla käyntikerralla se tuntui ihan himputinmoiselta sokkelolta ja kaikki rakennukset näytti samalta. Onneksi mulla on kuitenkin taipumusta olla pienimuotoinen ihmisnavigaattori aina välillä, joten luokat ja pleissit on aina löytyny ilman ongelmia.

Koettiin tänään muuten yks "I love Chile"-hetki kun palautettiin kirjat viikon myöhässä :D Täällä ei ilmeisestikään tunneta sakkokäytäntöä tai sit Steffin blondius teki jälleen tehtävänsä. Kun me kirjojen ojentamisen jälkeenkin nökötettiin tiskin toisella puolella niin heppu alkoi vähän ihmetellä ja tokaisi, että "niin tosiaan voitte - mennä - nyt". Melkein tanssittiin ulos :D

Ai niin ja kämppis tuli tänään takaisin viikonloppua viettämästä palaneena päästä varpaisiin. Rohkaisevaa nähdä, että chileläisetkin palaa auringossa samalla tavoin kuin me eurooppalaiset kummitukset. Tosin voi raukkaa, voin samaistua sen tuskaan :( Noh after sun tehköön tehtävänsä!

Nyt meen lepuuttamaan aivoni leffan parissa, että jaksan puurtaa Antropologian lopputyön huomenna finaaliin. Buenas noches!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti