sunnuntai 9. tammikuuta 2011

9.1.2011 - Mercado Municipal ja muita mukavuuksia


Suurin osa kimuleista kaikkosi Lican Rayhin biitseilemään, patikoimaan ja viettämään yhden tutun synttäreitä. Mä olin kuitenkin tunnollinen ja sanoin, että jään Temucoon tekemään koulutöitä. (Virkayskää) En mä nyt tiedä teinkö kouluhommia niinkään paljon mutta jotain tein silti...

Koko vlopun sää on ollut hurjan kesäinen! Aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa kera yli 30 asteen. Ei kai siinä voi muutakun nautiskella ja rentoutua jos hiki tulee pintaan kun ajattelee liian vauhdikkaasti. Lauantain aamiaistreffien jälkeen palloiltiin ympäri keskustaa ja keskusplazaa, joka on nyt avattu kokonaan. Suihkulähteet ei ollu päällä joten en saanut haluamania kuvia tänne :( Anyway vihdoinkin sain kuitenkin aikaiseksi kuvailla vähän Mercado Municipalissa eli kauppahallissa. Se on ihan loistopaikka täynnä ravintoloita, ruokatiskejä ja käsityökojuja. Ilmapiiri on perinteisen chileläinen ja kiinnostavaa sälää löytyy joka kerta lisää.









Tällaista sormusta mä hieman halajaisin itselleni läksiäislahjaksi! Oijoijoijj...
Voitte varmaan kuvitella että tällaiselle korufriikille toi on sekä paratiisi että painajainen, kun yrittää pitää halujaan kurissa :D Tällä kertaa kuitenkin ostin yhdet, söpöt korvikset! Ja ne maksoi 500 pesoa, joten kukaan ei voi syyttää tuhlariksi - fantapullokin kustantaa enemmän! Tässä ne ovat:

Nyt mulla on jalat korvissa! Hihi.
Plazakuviea en tosiaan tänään tarjoile teille mutta tässä muutamia yleisiä haahuilukuvia Temucon keskustasta, olkaa hyvät!

Jälleen yksi "kattokaa tulivuori horisontissa"-kuva muttakun ne on vaan niin siistejä. Luultavasti silti siistimpiä livenä kuin tälleen kuvien välityksellä.
Toi vihreä puupuska tuolla on Plaza Anibal Pinto eli pääplaza.



Illalla tsekkailtiin parikin leffaa, niin että tänään jaksoi aivot sauhuten paneutua etnologian saloihin. Nyt väsyttää mutta sisällä on vielä liian lämmin, että pystyis nukkua... niinpä odottelen ikkunat ja ovet auki, että viileämpi yöilma pääsee sisään. Sillä aikaa.... leffa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti