perjantai 7. tammikuuta 2011

7.1.2011 - Kesä, eikä mitään tekemistä

No mä nyt vähän liioittelen otsikossa, mutta kun halusin siteerata Vilkkumaan Maijaa ja se liioittelee sen biisissä kans. What can u do? On tossa pientä totuuden siementäkin koska oikeasti musta tuntuu, että Temuco tyhjenee ihmisistä ja kaikkien facebook-statuksissa lukee "yee! a la playa! Pucón!" tai "Lican Ray". Puoli cityä siis suuntaa joko perheidensä kanssa maalle tai niin sanotusti "biitsille" eli Pucóniin tai Licaniin, jotka on kesäisin ihan hirveitä chileläisturistirysiä. Tälläkin hetkellä oon tässä taloudessa ainoa elävä olento. Perhe on Panserin kera maalla ja kaikki kämppikset joko muuttanu pois tai lomalla jossain. Tylsää.

Toisaalta jospa saisin puristettua itestäni tänä viikonloppuna sen verran että tekisin ne lopputyöt ja sitten minäkin saisin päivittää lomailustatuksia ja maata auringossa just missä tykkään! Sounds like a plan. Eilen oli kaverin synttäripippalot ja vaikka olinkin kotosalla yöpuulla verraten aikaisin niin tänään on väsyttäny. Keskityin lähinnä siis aurinkoon, kokkaamiseen ja leffojen katseluun. Mutta HUOMENNA tartun koulutöihin - ja nyt Ihan Oikeasti!

Aamulla on brunssitreffit keskustassa ja mikäli sää on kiva niin voisin valokuvailla Temucon keskustan teille kesäasussaan. Lisäksi pääplaza on nyt saatu kokonaan korjattua ja se on nyt vielä mahtavampi. Voisin muuttaa asumaan sinne :D En tiedä miksi se vaan kolahtaa muhun aina kun taivallan sen läpi! Tässä alkupalaksi kaverin musta ottama kuva meidän ainejärjestölehteä varten:


Palailen piakkoin järkevämmän sepustelun kanssa! Besos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti