lauantai 15. tammikuuta 2011

15.1.2011 - Snif, sniff...

Oli suhteellisen rankka opiskelun yliannostua mikäli se nostaa myös hervottoman kuumeen :D Tulin siis kipeäksi, mutta onneks nyt ollaan jo voiton puolella! En ookaan taas aikoihin ollut tollee kipeenä että olo kertakaikkiaan kaataa sänkyyn... onneksi lähellä on ystäviä, jotka hakee potilas suomalaiselle fantaa ja keittoa ja... :) hihi

Jospa mä jo huomenna oisin taas pelikunnossa mutta toistaiseksi pitää ottaa vähän rauhallisemmin. Noh, onhan mulla uus täykkärien jakso koneella, joten ei hätää ;)! Tänään jo kovasti suunniteltiin ensi viikon matkaa. Tai siis ensi viikolla alkavaa matkaa, joka jatkuu aika lailla mun paluulentoon saakka. Etelään, etelään... mikä tässä tapauksessa ei tarkoita biitsiä ja jumalaista rusketusta vaan vuonoja, jäätiköitä ja telttaelämää.

Täällä on muuten armeliaasti satanut nää kaks päivää kun oon köllöttänyt lahnan lailla sängyssä joten ei harmita ihan niin paljon :D Jotta kaikki tulisivat iloisiksi laitankin kuvia aurinkoiselta päivältä kun hengailtiin keskusplazalla!






Tulee ikävä tänne! Tuntuu nyt jo ihan kummalliselta kuvitella, että asun viimeisiä päiviäni tässä cityssä. On jo ihan kuin koti :) Ollaankin kaverin kanssa oltu ihan ällöjä ja huokailtu "ah, Temuco!" koko viikko :D Noh, vielä päiviä jäljellä mutta näin se aika rientää. Chau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti