keskiviikko 3. elokuuta 2011

3.8.2011 - Change of plans!

Vaikka viime kerralla (josta on taas melko kauan syistä, joita ovat olleet työt, häät & matkajärjestelyt) niin uhosin jo loppupostauksen olevan tulossa, vaihdoin nyt vähän suunnitelmaa :D Tunnin päästä kurvaan Seinäjoen juna-aseman kautta Helsinkiin ja kohti mun 3 viikkoa kestävää reissuani. Yhtä toteutunutta unelmaani: Interrail -matkaa!

Jotenkin tuli sitten semmoinen olo, ettei reissaus tuntuisi enää miltään, ellen saa välillä putkauteltua tänne matkasuunnitelmaa, fiiliksiä ja pientä kuvitusta. Joten ;) tattadadaaaaaaaa täällä ollaan vielä ainakin elokuun loppupuolelle asti! Edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti mutta innostuneesti.

Eilen oli varsinainen lähtöhärdelli jälleen päällä. Pakkasin rinkan täyteen tavaraa (tänään sitten karsittiin...). Siivosin jääkaappiin unohtuneita kokkauksia, jotka muistuttivat jo enemmän kuun pintaa kuin mitään syötäväksi kelpaavaa. Ja lopuksi hipsin lunastamaan Interrail -lippuni. Saatuani sen käteeni ja kävellessäni ulos juna-asemalta koko kroppaan levisi jälleen se ihana, täydellinen onnentunne: uskalsin jälleen aloittaa yhden unelmani toteutuksen! Pitihän siinä sitten vielä päälle tirauttaa pienet onnen kyyneleet Halpa-Hallin liukuportaissa. 

Tänään oon vaan nauttinut letkeästä matkaa edeltävästä fiiliksestä - kotona Lapualla kun oli oikein ihana ja auringonpaisteinen sää! Ai niin, ja äitin ruoka mumsmsumsumsmmsms....






Palaan asiaan sitten Belgiasta ;)! Puspus siihen asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti