tiistai 23. elokuuta 2011

23.8.2011 - Hallo?

Luoja mitä juoksemista tää mun lomani loppuosio on ollut :D Kuten voi hiljaisuudesta päätellä en oo Salzburgin jälkeen ehtinyt kertaakaan koneelle. Nyt on kuitenkin menossa viimeinen ilta täällä manner-euroopassa ja huomenna tämä neiti ottaa suunnan kohti koti-Suomea. Ehkä, jos mun lippu toimii. Meinaan, että tää hostellin kone tulosti kyllä semmoistakin Scheißeä että ihmettelen jos tuolla Boarding Passilla päästään koneeseen asti. Tulostin siis varalta ton ite lentolipun. Noh, katsotaan miten käy.

Ihan vain yhteenvetona, että Salzburgin jälkeen on käyty myös Innsbruckissa, jonka jälkeen on juostu kavereiden perässä ympäri saksanmaata: Erfurt, Rittersdorf, Dortmund, Bremen. Tällä hetkellä reissun kokonaissaldo on 4 maata ja 11 kaupunkia. Melkein 12. En oiken tiedä voiko Müncheniä laskea kun kävin siellä vaan nukkumassa.

Yksityiskohtaisemmin seikkailuista (joita on taas yllättäen riittänyt) kunhan palaan Vaasastadeniin ja pääsen rauhassa kollaamaan kuvia jne. Vielä jokunen päivä sitten tuntui aivan katastrofaaliselta ajatukselta, että reissu on ohi. Mutta pakko myöntää, että nyt alkaa jo hieman houkuttaa ajatus siitä, että saa nukkua omassa sängyssä ilman check-in/check-out -rumbaa, yhteissuihkuja, pikaruokaa ja jatkuvaa missähän sitä huomenna nukkuis -oloa. Univelatkin ois ihan jees nukkua pois. Eilenkin torkuttiin puistossa kuin mitkäkin pultsarit kaverin kanssa, joten ehkä on aika ottaa taas arki osaksi elämää :D Paljon on nähty, opittu ja koettu. Ja huomattu jälleen, miten himputin nopeasti kolme viikkoa voi hujahtaa ihmisen elämässä! Mutta hei, mulla on ainakin kaksi tsiljoonaa kuvaa muistona ;) buahahaha.... tässä pari makupalaa. Peukut pystyyn, että lennot menee hyvin. Sen missaaminen ketuttais hieman enemmän kuin yhden junayhteyden.

Paluu Bremeniin! Jou!
Innsbruck. Yksi sana: ihana.
German countryside ;)
Salzburg!
Päätepistessä. Berlin.

2 kommenttia:

  1. Oi oi oi Salzburg on ihana!! Tahdon niin sinne takaisin viel joskus. Sen fiilistelemiseen auttaa aina Sound of Music.

    VastaaPoista
  2. Sound of Music oli kyllä ihan kaikkialla siellä :D Mukava kaupunki kyllä!

    VastaaPoista