maanantai 29. elokuuta 2011

29.8.2011 - Reunion with Steffi!

Joku säännöllinen ja pitkäaikaisempi lukija varmaan muistaa sen blondin saksalaistytön jonka kanssa koluttiin esimerkiksi Patagonian ihmeitä yhdessä :D Tähän tyyliin:


Noh, neiti Licht saapui vasta kesäkuussa takaisin Chilestä ja nyt oli meidän jälleennäkemisen aika! Se tapahtui Steffin pikkuruisessa kotikylässä, jossa mut perehdytettiin saksalaisen perinneruuan saloihin. Esimerkiksi ne valtavat makkarat eivät oikeasti ole niin epäilyttäviä kuin miltä ne näyttävät vaan (mun makuun) hakkavat jotkin superlihaiset kabanossit mennen tullen. Mun ikuiset epäilyni niitä "ällöttäviä saksalaisia makkaroita" kohtaan on nyt sitten lopullisesti tainnutettu :D Viikonlopun pippaloissa jo vetelin niitä ihan rutiinilla.

Steffin pieni kotikylä oli kaupunkilomailun jälkeen hunajaa korville ja silmille. Ihanat kumpuilevat maalaismaisemat, lampaat ja heinäpaalit. Nam. Ensimmäinen ilta vietettiin istuskellen heinäpaalien päällä auringon laskua katsellen, ranskalaista tuliaisviiniä nauttien sekä kuulumisia päivitellen. Omasta mielestäni oli supermielenkiintoista päästä näkemään saksalainen maaseutu sekä tapaamaan paikallisia ihmisiä :) Siinä saa yhdessä illassa paremman kuvan maasta ja kulttuurista kuin vaikka kiertäisi useamman kaupungin kymmenine museoineen. Thats my opinion.

Steffin perhe ei puhunut juurikaan englantia, joten tulkkia tarvittiin koska mun saksantaitoni rajoittuvat aikalailla oluen tilaamiseen :D Kaikki olivat silti todella mukavia, rentoja ja hyväntuulisia. Eivätkä todellakaan vakavia :D Ai niin ja Steffin perheen hassu koira, jonka loputon pallonnoutamisenergia on jotain ihan kunnioittamisen arvoista! Koiraherran nimi on Strolch (Kaunotar&Kulkuri leffan saksankielisen version mukaan). En onnistunut varmaan kertaakaan päästämään oikeanlaisia suhahduksia suustani kuin tuon nimen oikeinlausuminen olisi vaatinut mutta noh. Söpö se ainakin oli.

Kuvitus, toiv aistitte maalaistunnelman:

Rittersdorf!


Strolch ja auringonlasku!






Erfurt! Sielläkin siis käytiin pyörähtämässä. Tuo kuvassa näkyvä katu oli rakennettu kokonaan sillan päälle. Nyt näette tosin vain kadun talojen "ulkosivustan".
Party in Dortmund. Neidin ystävän pippalot, jonne minäkin sain kunnian osallistua. 
Kiitos Steffi ja muut! Nuo oli oikein hauskoja ja taatusti mieleenjääviä päiviä mun lomallani :) Ich vermisse dich schon Steffi! Hoffe dass wir bald wieder zu sehen! Ist Google Translator  gut funtioniert dieser zeit? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti