perjantai 12. elokuuta 2011

13.8.2011 - I can't feel the love


Käsikädessä kävelyä Seinen rannalla. Suudelmia riemukaaren varjoissa. Kosinta Eiffel -tornin juurella. Tuleeko mieleen muita yhtälöitä teemalla Pariisi + rakkaus?

Jos nyt suoraan sanotaan niin meidän lempiaktiviteettimme tuossa kyseisessä kaupungissa oli juoda ranskalaista viiniä ja morkata Pariisia. Rakkaus ei vain ulottunut meihin asti. Niinpä oman mielipiteeni tuosta kaupungista voisi tiivistää kahteen sanaan: "ihan jees". En sano, etteikö meillä olisi ollut hauskaa tai etteikö kaupunki olisi näkemisen arvoinen mutta en jaksa ymmärtää sitä ylenpalttista hehkutusta Pariisin ihanuudesta. Turistirysiä kiertäessä oli suurimmaksi osaksi huijattu olo, kun tuijotti 400 metristä jonoa Eiffel -torniin tai juoksi henkensä kaupalla liikenneympyrän läpi riemukaarelle. Että moro. Ai niin, ja merkkivaatteiden imagomanipulaation ja huippumuodin vastustajana Champs-Elysees oli kuolettavan tylsä :D Oonko kamala, kamalampi vai kamalin?

Anyway, juostiin yhdessä päivässä läpi kaikki Pariisin kuuluisimmat nähtävyydet ja illalla oli ristiriitainen olo. Me kun revittiin suurimmat onnen hetkemme söpöistä soittorasioista ja Seinen rannalle kasatusta feikkirannasta. Ehkä syynä on se, että nämä kaikki nähtävyydet on kuvista ja pienoismalleista nähnyt sen tuhat kertaa eikä siinä näin ollen ole sitä samaa kokemisen tunnetta. Höhlää.

Voin myöhemmin pureutua tarkemmin Pariisi -päivään niin tulette huomaamaan, ettei meno ollut ihan niin toivotonta kuin mun marinastani voisi kuvitella :D We just couldn't feel the love!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti