maanantai 8. elokuuta 2011

8.8.2011 - Tumpelopäivä ja sitä edeltävät

Nimi kertokoon kaiken meidän touhuista eilen :D esimerkeistä mainittakoon hyökkäävät liukuportaat (mun yritys kävellä niitä väärään suuntaan näin selkokielisesti), itsemme ymppääminen jo sulkeutuneeseen supermarkettiin sekä muu yleinen törmäily ja yritykset kävellä seinistä läpi. Mutta se siitä sähläämisestä.

Tällä hetkellä jalat muistuttaa puupökkelöitä ja nyt olikin aika pitää tällainen välipäivätyylinen lepohetki. Meinaan, että perjantai tutustuttiin Brysseliin näin yleisesti (aktiviteetti a), lauantai shoppailtiin armottomasti (aktiviteetti b) ja sunnuntaina kiipeiltiin atomiumiin (aktiviteetti c) sekä kierrettiin metroa (aktiviteetti d). Kyllä, metroa. Siellä on taideteoksia ja graffiteja :D Kerron tämän ihan vain ettei kukaan kuvittele mun kiertelevän valokuvaamassa betoniseiniä... ;)

Aktiviteetti a:

Lähisupermarket!
Belgialainen suklaa!

Belgialaiset vohvelit yllä ja alla! 



Puistot ja patsaat!
Ravintolakatu! Huom: tytöt oikeassa alakulmassa.
Kaupunkitalot!

Aktiviteetti b:stä ei kumma kyllä ole kuvatodistusaineistoa :D Illalla lähdettiin kuitenkin vähän ulos joten kuva siitä sitten!


Aktiviteetti c: Atomium


Aktiviteetti d: Metro

Retrometro ja ihana "päät yhdessä, niin voidaan ottaa ite tää kuva" -poseeraus :D
Metrotaidetta
Intopinkeät suomalaisturistit Canoneineen, hahaha
 Ollaan siis oltu ahkeria turisteja! Huomenna.... jonnekin ;) Asia on vielä vähän auki koska eihän kello ole täällä vielä iltakymmentäkään! Mutta katsotaan, katsotaan...

1 kommentti:

  1. Oi kuinka ihania kuvia, teillä näyttää siellä olevan niiin kivaa :):) Mullakin oli kunnon kömmäilypäivä eilen (tai oikeastaan myös sitä eilen). Toissapäivänä sain töissä käsiin aikaseks kolme vammaa, joista pahimmat on parin sentin viiltohaava peukalossa (vähän hankaloittaa kaikkea) ja katkennut kynsi siinä sormessa millä yleensä hakkaan kassaa (nyt sattuu jos tökkään sillä yhtään mihinkään). Eilen mä sit kaaduin kotona ja väänsin isovarpaani (vieläkin melekin kaksinkertainen toiseen verrattuna) ja töissä kaaduin suoraan häntäluulleni... Ettäh, voiskohan tänään olla sit jo parempi päivä..

    VastaaPoista