lauantai 6. elokuuta 2011

6.8.2011 - Greetings from, Brussels!!

Niin, etta ääkkösiä ei sitten ole.

Majaillaan kaverin sukulaisen luona kissavahtina ;) Toisin sanoen, meilla on majoituksena upea asunto taalta ja valilla sen palkaksi sittan hellitaan kasveja ja lellitaan karvapalleroa nimelta Mika, joka muuten kerjaa kuin cockerspanieli. Hertsileijaa, na en tiennyt etta kissatkin voi olla tollaisia ruokakerjalaisia!!


Tahan mennessa ollaan lahinna tutustuttu kaupunkiin ja nautittu lomatunnelmasta. Meilla kaikilla kun on takana tiivis tyokesa ja loman tarvetta on ilmassa ;) So far Brysseli vaikuttaa aivan ihanalta kaupungilta, oon ollut todella yllattynyt. Mulla ei nimittain ollut tasta kaupungista aiemmin minkaanlaista kuvaa. Taa city on taynna jarjettoman kapeita taloja, pikku leipomoita seka vihreytta ja moderniutta vieri vieressa. Ai niin, enka tiennyt etta belgialaiset miehet on tallaisia flirtteja! Luonnollisestikin vahan jarkytyin kun roskakuski iski mulle eilen silmaa.

Kokeilen liittaa tahan vahan kuvia, jos ei onnaa niin illalla uudelleen kaverin koneella. Hirmu hardelli meilla on taalla paalla mutta koitan ehtia kirjoittelemaan aina valilla!


Ah, turistifiilis!




Raati valitsi aanin 2-1 omenaoluen illan testimaistelun parhaimmaksi. Haastajat: kirsikkaolut, kookosolut seka punaiset hedelmat -olut.


Se kuuluisa (saalittavan pieni) Manneken Piss




Oli hieman Sex and the City -olo kun kenkapussit kourassa siemailtiin coctaileja :D


Onnistui! Yeeee! Nyt tytsyt tuli hakemasta aamiaista joten ADIOS ;)

2 kommenttia:

  1. Hei, täällä Sanna ja David Brysselistä! Superkiitos Mikan hoidosta ja talonvahtimisesta - oli ihana tulla takaisin ja löytää kaikki niin hienossa kunnossa : ). Mika lähettää paljon terveisiä! Upeita kuvia muuten!!

    VastaaPoista
  2. Ilo oli meidän puolellamme! Mikalle pusuterkut takaisin! :)

    VastaaPoista