lauantai 13. elokuuta 2011

13.8.2011 - Loppu ja alku

Takaisin Pariisissa. Kaytiin paivan reissu eraassa salaisessa kohteessa, josta kerron lisaa kunhan loydan koneen johon saa hitto viekoon muistitikun kiinni. Niin etta ei kuvia nyt. Pariisi on just niiiiiin tata.

Anyway matkatoverit lahti juuri takaisin kohti Brysselia ja koti-Suomea, joten olo on aika haikea. Kummallista olla itsekseen kun tottui jo noihin holmoihin ;) Tassa on nyt siis matkan puolivali - hopsot lahti, mina jatkan. Noh, mutta huomenna kohti Itavaltaa! Saksan kautta. Edessa sellainen hauska koko paivan kestava junamatka, jolla on kolme junanvaihtoa. Lue: ne pitkan matkan high-speed junan paikat on oikeasti rajoitettuja joten kannattaa todellakin varata ajoissa (huom! nelja paivaa lahtoon EI ole ajoissa) ellei halua tehda tallaisia seikkailumatkoja. Onneksi ma tykkaan seikkailuista.

Huomenna illalla oon sitten out of France ja tallustelen Saksan maaperalla Munchenissa. Siita sitten eteenpain Itavaltaan ja loppu on taas yllattaen auki pienien kommunikaatio-ongelmian takia :D Toisin sanoen, facebookiin ei kannata luottaa - ei se mun viestejani ainakaan valita perille. Pyhhh.

Toivotaan etta junanvaihdot menee mallikkaasti ja vuorokauden paasta olen Munchenissa! Chiaooooo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti