sunnuntai 6. helmikuuta 2011

6.2.2011 - Loppu lähellä


Parin tunnin paasta lahdetaan rinkkoinemme lentokentalle. Olihan se lento kalliimpi kuin bussi MUTTA eipa tarvitse istua 36 tuntia bussissa paastakseen Pto Monttiin. Plus, etta alunperin syy, miksi otettiin lento oli se, etta ihan joka ikinen bussi ensi tiistaihin asti oli taynna ja mun oli paastava pois taalta ajoissa :D Ah, mika ihana tekosyy!

Viimeiset tunnit siis kasilla taalla kaukana Patagoniassa. Tykkaan Punta Arenasista tosi paljon, tunnelma on jotenkin hirmu viehattava :) Muutenkin on tehnyt meille molemmille hyvaa rentoilla yhdessa paikassa enemman kuin yhden paivan ajan. Ollaan myos tavattu kivoja heppuja ja tuttavuuksia. Jepjep. Hyva loma.

Kokonaisuudessaan meidan reissu oli vaikuttavan hieno, vaikka harva asia meni niin kuin me alun perin suunniteltiin. Onneks meista kumpikaan ei ollut kovin innostunut suunnittelusta muutenkaan joten - loppu hyvin, kaikki hyvin.

Hyvat naiset ja herrat, Punta Arenas:






Meidan takana haamottaa Tierra del Fuego ;) !! Maailman laidalla ollaan siis!!
Naa pylvaat on vaan niin siisteja. Ne on taynna kyltteja, jotka kertoo etaisyyksia eri puolille maailmaa.
Arvatkaa villiintyko tama yks ihan taysin kun nain, etta yksi kyltti on SUOMESTAAAAAAA!! Vielapa Tampere eika aina se ian ikuinen Helsinki :) Hienoa! 15 000 kilometria kotoa ;)
Mutta nyt edessa viimeinen tunti taalla ja sitten ollaankin taas lahella kotia. Temucoa siis. Jossa mulla on aikaa kokonaiset yksi paiva laittaa kamat kassiin :D Noh, eipa ehdi turhaa haikailla mihinkaan suuntaan. Toivotaan, etta pysytaan ilmassa - chaoooo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti