torstai 3. helmikuuta 2011

3.2.2011 - Torres del Paine

Suurimmaksi osaksi taa raportti tulee kuvina (jarjestys ei ole oikea mutta oon laiska haha), koska arvon Torres del Paine on jotain, mihin munkaan runsas sanavarastoni ei vaan riita. Niin, ja kun edes kuvat ei kerro koko totuutta. Ah, lucky bastards, aren't we?










Yhdella leiripaikalla tuuli oli ihan jarjeton! Niinpa se nosti tolla tavalla vetta ilman jarvesta. Ja tuo "vesipilvi" on varmaan jotain 20m korkea, nayttaa vain kuvassa pienelta. Sait kivan nassupesun jos satuit oleman oikeassa paikassa kun tuuli toi tollasen mukanaan...


Ollaan varmaan historian ensimmaiset hullut jotka raahaa viinipullon tonne ylos :D Ainakin kaikki sano meille, etta "Thats so cool! You're my heroes! Wooow!" Mutta kamoon, oli Steffin syndepaiva, joten pitihan sita juhlistaa. Paras paikka juoda viinia - ever!
Kastettiin varpaat hyytavaan veteen vaan, etta voidaan sanoa tehneemme sen!

Korkkiruuvipuu! Tai vaihtoehtoisesti viinipullonavaajapuu ;)
Saa yltyi nain ihanaksi kun kivuttiin yhdelle nakoalapaikalle, joten jatettiin leikki kesken. Siina vaiheessa kun satoi rantaa ja tuuli oli niin kova, etta ma melkein lensin oli aika kaantya takaisin. Siella olisi mitaan nahnyt kuitenkaan!

"Hei tuo nayttaa ihan puolukalta..." "Aaaaala koske siihen! Et voi tietaa onko se myrkyllinen tai saat vatsavaivoja tai.." "Okei, okei en syo naita marjoja.... AITI!" (kerran kylla soin kun Steffin silma valtti, en kuollut)
Pitkospuita! Kuten Suomessa! Jiiiiihaaaaaaa!

Laamoja! Ne on vaan niin cooleja elaimia :D

Chilelaisten englanti <3 hahahaha



Melkoinen mato!

Glaciar Grey, jonka aarella nukuttiin viimeinen yo.

Nyt kun katson kuvia niin tuntuu, ettei naa nayta edes prosenttia siita, mita koettiin ja nahtiin. Toiv nautitte kuitenkin tasta kuvavyorysta! Valitut palat niista miljoonasta kuvasta, joita otin :D En tieda onko edes oikeasti parhaat, mutta jotain kuvaavaa kuitenkin. Besos!

Ai niin! Ja kaveltiin noin 85 kilometria! :) Ollaan me aika misuja! Nyt pebalihakset on jo toipuneet, mutta edelleen pieni vasymys vaivaa. Mutta oli sataprosenttisesti sen arvoista! Yks parhaista reissuista koskaan! Jei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti