torstai 24. maaliskuuta 2011

24.3.2011 - Lumileikkejä!

Nyt sit haikailun vastapainoksi hieman kotiseutumatkailua. Täällä Vaasassa näkee aurinkoakin valloittavan usein ja jos haluaa välttää kalmankalpeaa kevätihoa (itellä on onneksi vielä himppusen Chileväriä nassukassa) niin eikun tossut jalkaan ja hyppimään merenjäälle. Ainakin siis vielä, kun ne jäät kannattelee. Myöhemmin keväällä saattaa sit mennä avantouinnin puolelle.

Oli sunnuntai. Aurinko paistoi. Repussa oli termospullollinen kaakaota ja kaksi mun suurella rakkaudella valmistamaa sämpylää. Eikun arskat päähän ja menoksi!


Koska jokainen talvi ilman tehtyjä lumienkeleitä on hukkaanheitetty, nyt oli mun aikani tehdä asialle jotain! Tosta hommasta ei vaan katoa hohto koskaan, saman ilon siitä saa kun 4 v tytöntyllerönäkin :D




Kiitos paparazzille joka ikuisti ton mun pikkulapsimaisen, voitonriemuisen ilmeen :D aaahhhahahahahaaa...

Katsokaa!! Se on sydämen muotoinen!! <3


Hovitarjoilija kaataa tossa yllä mulle kaakaota. Hieman ihmetytti näiden mun "kaunis talvipäivä" -kuvien tummuus ja tietty synkkyys :D Sen siitä saa kun alkaa liiaksi kikkailemaan manuaalisäätöjen kanssa ja unohtaa jonkun kivan tummennuksen päälle, äh. Mut ihan nättejä näistä tuli kuitenkin :) Siellä auringonpaisteessa kun näytöstä (lue: lopputuloksesta) ei saanut sitten yhtään mitään selvää.

Kaikki narisee, kun tällä viikollakin on jo pariin otteeseen tupsutellut lisää lunta (räntää). Ite yritän ottaa kaiken ilon irti tästä vähästäkin valkoisuudesta ennen kuin alkaa se katujen kevättulva ja aina yhtä hurmaavat koirakakat pääsee esille lumikinoksien alta. Ah, kevät. Ja kyllä, tuo edellinen lause oli vahvasti maustettu sarkasmilla. (Oon tottunu mainitsemaan koska chileläisillä oli useimmiten vakavia ongelmia ymmärtää sarkasmia, niin että varokaa latinoita, ne ottaa kaiken tosissaan mitä sanot!) Ja kuten huomaatte, mun sanajärjestykset on välillä vieläkin aika kaukana oikeasta suomenkielestä mutta en muuten kiusallanikaan korjaa niitä. Ettäs tiedätte!

Nyt takana jälleen yksi kandi-istunto ja hieman selkeämpi pää siitä, miten lähden tästä väliraportista etenemään. Anyway, linkitän teille rentouttavimman biisin tällä hetkellä. Älkää katsoko videota :D Se ei oo erityisen rentouttava. Sulkekaa silmät, kuunnelkaa ja ajatelkaa kukkaketoja. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti