perjantai 1. huhtikuuta 2011

1.4.2011 - APRILLIA!

Oon pettynyt kun en päässyt tänään jekuttelemaan ketään! En harrasta mitään ilkeitä piloja mutta jotain pientä ja tyhmää on aina kiva keksiä :D

Tänään alkoi siis uusi haaste: työt! Kun raahasin itseni kuudelta aamulla silmät sikkurassa töihin, mietin itsekseni, että entäs jos ovessa on lappu "APRILLIA! Mee takas nukkumaan!" No ei onneksi ollut :D Oon nyt siis melko väsynyttä naista. Kiva saada kuitenkin uusia haasteita ja pääsen jälleen keräämään upouutta matkakassaa seuraavia seikkailuja varten ;)

Vietetäänkö aprillipäivää muuten muualla kuin suomessa? Ei taitais olla mitään itua aprillitella chileläisiä :D Eiköhän suomalaista hulluutta ole jo esitelty niille jo ihan riittämiin!

Linkitän teille (omaksikin piristyksekseni) pari powerbiisiä, joilla käännetään tällä hetkellä päivä kuin päivä hyväksi.







ps. Keksin vasta nyt hyvän aprillipilan kaverille! Höh, miksi on jo ilta!

1 kommentti:

  1. Mä oon aina aatellu et se tulis jostain muualta, kun nimikin on aprillipäivä, 1st of Aprilin mukaan.. Mutta ei kyllä itselläkään mitään parempaa hajua, wikipedia apuun! Sen mukaan se on lähtöisin Ranskasta :)

    VastaaPoista