perjantai 11. maaliskuuta 2011

11.3.2011 - LUNTAAAA-AAA-AAAA !!!

Oonkohan ainoa joka ei oo jo tympääntyny tähän lumentuloon? Sisäinen mukula herää taas eloon ja oli IHAN pakko tulla kaupasta kotiin oikopolkua ja sitten tyhjäillä kotiovella saappaita lumesta. Hihitytti. Eikö se ole ihan terveellistä?

Eilen tuli kuukausi siitä, kun laskin tassuni takaisin Euroopan maankamaralle. Hui. Eihän tässä ole ehtinyt kuin vähän aivastaa ja kuukausi on takana! Tällä viikolla oon ollut ihan kamala laiskiaismöllöttäjä... ensimmäiset pari-kolme viikkoa oli niin täynnä kaikkea uutta, vanhaa ja ihanaa että nyt kun pitäisi palata ihan perusrutiineihin niin ottaa hieman koville. Meinaan, että Chilessäkin matkustettiin tiiviisti se viimeinen kuukausi. No onneksi mulla odottaa pilvenpiirtäjää lähentelevä (liioittelen) kasa kandikirjallisuutta ;) Etten ihan pääse laiskottelun makuun!

Aluksi, kuukausi sitten, oli hirveä into tehdä kaikkea supisuomalaista, syödä herkkuja joita ei ollut saanut aikoihin ja keskittyä siihen, että nyt ollaan Suomessa. Nyt tuo into on jo hieman laantunut ja nuo kaksi mannerta ja niillä eletty elämä alkaa pikkuhiljaa asettua rinnakkain :) Ahdistelen ystäviäni Chilessä säännöllisin väliajoin helpottaakseni tulenpalavaa tarvettani höpötellä espanjaksi. Aiemmin en koskaan puhunut kotona itsekseni, arvatkaas miten nyt on käynyt?

Otsikkoon liittyen, tänään vuorauduin toppatakin sisään ja lähdin palloilemaan lumipyryyn, jes! Tottakai se rauhoittui melkein heti ja aurinkokin hiipi esiin :D Kaunista oli kuitenkin ja oli kiva napsia pitkästä aikaa kuvia. Ah! On tää Suomikin tosi kiva!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti