torstai 15. syyskuuta 2011

15.9.2011 - Syysrakkaus, missä olet?

Voin ihan itsekkäästi myöntää, että yritän tällä postauksella parantaa omaa masentunutta mielialaani :D Mähän nautin syksyistä yleensä niin paljon! Ilma on raikas, puut on värikkäitä, kaikki alkaa alusta ja illat alkaa pimetä tunnelmallisesti. Ahh! Silloin hypitään kumppareilla lätäköissä (salaa, aina kun kukaan ei näe), ylikäytetään höyryäviä juomia, käperrytään vilttiin vahtaamaan romanttisia leffoja (teen tätä vain syksyisin), poltetaan jäätävä määrä kynttilöitä ja syödään - paljon, koska syksynrakastajakin voi aina käyttää tekosyynä talvivarastoon syömistä, ei se saisi olla mikään nallekarhujen etuoikeus!

Noh, nyt mua ei kuitenkaan ole oikein napannut. Että nih! Niinpä yritän nyt kaikin keinoin kääntää mieleni taas sille normaalille syysasetukselle. Luulin, että olisin ihan himoinnoissani kun missasin viime syksynkin kokonaan syystä että olin Chilessä. Päätin käyttää perushoitoani, kuvainspiroitumista.







Toi kurpitsakuva on tribuutti sille muumijaksolle, kuka muistaa? Siinä on se jättikurpitsa, josta kaiverrettiin maja ja muumimamma sitten kokkaili sisällöstä sitä sun tätä. En vieläkään tiedä miltä kurpitsa oikeasti maistuu, mutta sen jakson jälkeen himotti i-ihan kaik-ki kurpitsasta tehty :D

Pieni syysekskursiokin olisi vielä edessä. Eiköhän tämä syksy tästä vielä hymyksi muutu ;)

1 kommentti: