tiistai 13. syyskuuta 2011

13.9.2011 - Matkamusaa

Siinä vaiheessa, kun kanssamatkaajat käänsivat nokat kohti Suomea soitin ja korvanapit olivat kova sana. Tuo kyseinen, jo hieman risa soitin on nähnyt kanssani maailmaa uskomattoman paljon. Se on ollut Bulgariassa, Mallorcalla, kiertänyt ympäri Suomen, uinut järvessä Chilessä ja nyt myös rundannut keski-Eurooppaa junalla. En tiedä mitään sen ihanampaa hetkessäelämisfiilistä, kuin istua junassa (tai ehkä Chilessä bussissa) ja tuijotella ohikiitäviä maisemia samalla kun musiikki korvissa hiljentää kaikki ympäröivät äänet. "Elän musiikkivideossa" -fiilis ;)

Joka reissulla on omat biisinsä ja ne tuovat vielä pitkänkin ajan päästä elävästi mieleen hyviä hetkiä eri paikoista. Musiikki ja tuoksut ovat mulle niitä reissujen muistijälkijuttuja. No valokuvat tietty myös. Tässä mun Belgia-Ranska-Itävalta-Saksa -soittolistani suosikit.











Tuo viimeinen tosin tuli mukaan vasta Saksassa, ei se mitään. Koukutti silti. Enkä tiedä muuta kuin että jotain se maailman pelastamisesta laulaa :D Ei ihan riittänyt mun itseopittu Saksani tuon ymmärtämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti