tiistai 5. heinäkuuta 2011

5.7.2011 - Yksi annos keskittymiskykyä, kiitos!

Otsikko kertokoon, miltä musta on tuntunut ton Saksan reissun jälkeen. Laiskottaa mutta oon samalla ihan törkylevoton, joten mistään ei oikein tuu mitään :D Nyt on kuitenkin reissut reissattu, juhannukset juhlittu ja ystävän polttaritkin ovat takanapäin. Pitäisi siis keskittyä hetkeksi keräämään voimia, pitämään itsestä huolta ja ennen kaikkea - tienaamaan. Hahah. Oon siis luvannut itselleni ottaa vastaan kaikki mahd lisävuorot sun muut ellei ole mitään elintärkeää oikeasti tiedossa. Näin mennään tämä heinäkuu ja sitten... tittididiiiii.

Kuukausi huipentuu ystävisen häihin, jonka jälkeen pakkaan rinkkani ja lähden eurooppaan. Jauuu, ja välttääkseni Chilestä paluun jälkeisen rahapulan toistumisen aion nyt tienailla silleensä, etten ihan olisi nollilla kun palaan sitten takaisin Vaasaan opiskelujen merkeissä. Plus, että kiva kustantaa ittensä reissuun ja syödä sit pastaa tomaattikastikkeella harva se päivä :D Kamoon! Budjettimatkailu ja köyhistely ovat kaksi eri asiaa.

Tässä kuitenkin pientä muistelua edellisistä sätkyilyviikoista:

Juhannusruusu.
Kotiseutumatkailua med Iskä.
Lokkiystävillä on pesä mun terassin yläpuolella. Nyt vauvat on siinä iässä, että palloilevat jo pesän ulkopuolella ja arvaa hermostuttaako tulla kotiin kun arvon vanhemmat purkaa suojeluviettinsä muhun :D
Reidet sanoo vieläkin hallelujaa ton jäljiltä. Mutta hauskaa oli!
Hippitiinu viilettää kotiseutumaisemassa.
Very posh polttarilounas.
Kotiseutumaisema Signs -leffan innoittamilla peltokuvioilla :D
Viiden vuoden putki katkes. En onnistunut välttelemään ukkosmyrskyä. 
Polttarimalja! Kippis!
Kesäyö, palju, ystävät ja saunasiideri = perfection.
Että semmoista. Nyt meen mäyhäämään tortilloja ja nautin ajatuksesta, että huomenna on mun ainoa vapaapäivä tällä viikolla. Suomeksi, nukun niin pitkään kun lystään. Buahah. Sen jälkeen keskitytään olennaiseen.... ehkä. Jos otsikon mukainen tilaus menee perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti