tiistai 12. heinäkuuta 2011

12.7.2011 - L

niin kuin lomafiilis! Ahhhhh vapaapäivä muuttuu lomapäiväksi kun pääsee vähän irti arkiympyröistä. Kotiseutumatkailuaaaaaaaaaaaaaaaa! Oon todennut, että kolme vuotta Vaasassa asuneena oon aika nolo :D Kävin taidemuseossa ekan kerran viime keväänä, parhailla biitseillä en vielä koskaan ja ravintolalaivakin on käymättä. Mitä olennaisempaa mä oon muka tehnyt koko kesän? Ai niin töitä mutta silti... Toisin sanoen itse Vaasan tarjoamat herkut on osin kokematta lähiympäristöjä ja saaristoa mainitsemattakaan.

No nyt ei käyty itse Vaasassa missään vaan suunnattiin sen ulkopuolelle Raippaluotoon ja Björköbyhyn. Kaunista landea ja merimaisemia. Meren ääni ja tuoksu yhdistettynä lämpimään auringonpaisteeseen rentouttaa tämän naisen ennätysajassa. Ah. Nam. Mmm. Ja muut mielihyvää kuvaavat muminakirjainyhdistelmät.

Whiiii!

Tunnelmaltaan jonnekin menneisyyteen jämähtänyt mutta ihana Björköby.



Suomalaisten ikioma maailmanperintökohde: Merenkurkun saaristo.

Raippaluoto. Tuo silta on vaan jotenkin niiin.... valtava. Joka kerta.

Pupuuuu! Tai mikälie kesäpoika olikaan...
Björköby. Myös alla olevassa kuvassa.

Päivän "Miksi, Oi Miksi?" -fiiliksen aiheuttaja. Kamoon, se on miesnukke. Ei mitään dragqueenmeikkejä!
Suosittelen käymään, mikäli meri ympäristönä kiinnostaa ja haluaa vain rentoutua. Jos sen sijaan haluaa siemailla söpöjä sateenvarjodrinksuja ja kipitellä piikkikoroissa, not. Päivä oli aivan upea! Nyt jaksaa taas huomenna lomailla lisää ;) Niin, ja kiitos seuralaisille! Tiedän, että herrasväki lukee tämän kuitenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti