sunnuntai 22. toukokuuta 2011

22.5.2011 - Kiitos, Paul & Carrie


Luulen, että luin äsken kandini viimeisen kerran läpi, asetin viimesenkin kappalejaon paikalleen ja tein viimeisen pdf -version. Huomenna tulostan sen kahtena kappaleena ja palautan. Ja piste. Huokaus, viimeinkin. 

Tässä vaiheessa pitää kiittää kaikkia tukijoita ja lähimmäisiä. Erityiskiitokset menee kuitenkin rakkaille tutkimuskohteilleni, jotka poseeraavat ylläolevissa kuvissa. Olitte kivoja, kiitos siitä. 

Nyt voin rentoutua ja kirjottaa tännekin ilman, että kyylään itseäni, onko jokaisessa kappaleessa VARMASTI se vähintään kolme lausetta ja onko lähdeviitteet merkitty oikein... eikun, niitä ei ole, hyvä. Pakko myöntää, että tuosta prosessista oppi kyllä niin paljon, ettei tulevat seminaarit tai gradut pelota ollenkaan. Enemmänkin (joo, oon syöny lääkkeeni tänään) oon jo etukäteen innoissani niistä. Löysin nimittäin tässä kandivaiheessa itsestäni pienen mediatutkijan, vaikka on aina sanonu, etten oo tutkijatyyppiä. Oonpas! Haha!

Anyway nyt lähden noutamaan kaveriani juna-asemalta ja vietän kivan hömppäillan herkkuruuan sun muun kera. Hitto, oon unohtanu imuroida. Noh, kimu nukkukoon villakoirien seassa... Missäkohän mun "vuoden emäntä" -palkinto viipyy?

1 kommentti: