perjantai 13. toukokuuta 2011

13.5.2011 - Anteeksi

Juhlallinen otsikko siksi, että kirjoitin tänne viimeksi... hmm... kauan aikaa sitten. Voisin lätkäistä ruutuun listan erinäisistä tekosyistä mutta sen sijaan aion hellitellä teidät antamaan anteeksi kesäkuvilla. Tai myöhäiskevätkuvilla, miten vaan.





Muistakaa, että jälleen kuvaa klikkaamalla sitä pääsee tarkastelemaan isompana! Fiilistelkää kuvia ja kuunnelkaa paratiisioskaria samalla, se on oikeasti ihan hyvä! 
Nyt kun seminaarit ja ensimmäinen työkuukausi on takana, oon varmaankin huomattavasti selväpäisempi bloggailija sekä juttukaveri kasvotusten. Koko huhtikuu meni niin noiden kahden asian merkeissä, että olin varmaan himoärsyttävä jauhaessani kandimenetelmistäni ja lähdekirjoista taikka moprosta ja pullokoneista. Noh, nyt on ollut pienoinen määrä energiaa jaettavaksi muihinkin asioihin :) JES! IHANAA!

Näitä muita asioita ovat olleen mm. kesämekkojen shoppailu, auringossa hengaus, kandinjälkeisen miniloman suunnittelu sekä... (tähän semmoinen hieno trumpettifanfaari) puutarhaurani aloitus! Oon ihan repeilemässä liitoksistani tuon uutuuskokeilun kanssa :D En tiedä mistä tämä into putkahti mutta tänään vein jahkailuni uudelle tasolla ostamalla konkreettiset välineet. Viikonloppuna olisi sitten tarkoituksena iskeä (maailmankaikkeuden söpöin) puutarhalapio multaan ja pistää vauvelit itämään. Sitten tiirataan luultavasti joka päivä suurennuslasilla, että koska näkyy jotain vihreää. Mua kun on näissä intoiluaiheisissa asioissa siunattu niin valtavalla kärsivällisyydellä :D Löysin kahvikupin muotoisen kukkaruukun, arvatkaapa pystyinkö olemaan ostamatta varsinkaan kun niitä ruukkuja tulin juuri etsimään. Elämän pienet ilot, aah!

Lupaan raportoida mun multailuistani valokuvien kera! Aion nyt pikkuhiljaa saattaa tän (periaatteessa) matkapäivyrin arvoiseensa päätökseen, joten ei enää kuukauden mittaisia pausseja. Toiv ei kaikki lukijat ei oo hylänneet mua tämän emämokan seurauksena ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti