torstai 29. heinäkuuta 2010

29.7.2010 - The Alku

Hellou kaikenkarvaiset ystäväni! Oon pahoillani, että oon tällainen laiskiainen ja sain vasta nyt aikaiseksi tehdä tän. Toivottavasti ette jo menettäny toivoanne muhun ;)

Anyway en osaa sanoa, kuinka paljon tai vähän mulla tulee seuraavana parina viikkona ennen koulun alkua olemaan tekemistä, joten ainakin aluksi nää jutut tulee hieman takautuvasti. First things first: matka. Noh, se oli pitkä! Vaikka kuinka rakastaa matkustamista, niin jossain vaiheessa kahden vuorokauden lentokenttäelämä, odottaminen ja taulujen kyylääminen alkaa maistua hieman puulta. Siinä vaiheessa lähinnä odotin, että pääsisin seuraavalle lennolle nukkumaan. Totuus on tylsä ;)

Matkaa ei muuten kyllä voinut tylsäksi kutsua. Madridiin asti kaikki meni niinkuin pitääkin, mutta sitten... hmph! En ole koskaan eksynyt lentokentällä, kadottanut matkatavaroitani tai joutunut ylibuukatulle lennolle - ja nyt olen sitten tehnyt kerralla kaikki kolme asiaa! Pieni paniikin poikanen heräsi siinä vaiheessa, kun nenän edestä evättiin pääsy varaamalleen lennolle. Niinpä loppuviimein lentelin siis Liman kautta Santiago de Chileen ja sieltä jatkolennolla tänne Temucoon. Ihan siistiä, että nyt voi sanoa käyneensä Perussa, vaikka ainoa kosketus kyseiseen maahan olikin lähinnä lentokentän Peru-aiheinen lahjatavarakauppa, joka myi kaikkea mahdollista krääsää puuhelmistä intiaaniponchoihin. Laukku löysi tiensä perille vasta perjantaina, mutta ehjänä kuitenkin. Siispä finally, matkan saldo: junailua, 3 lentokoneen vaihtoa ja 4 lentokenttää. (ja ehkä noin miljoona lentokoneateriaa, eiku...)




Tässä kuvassa tallentelen öisen Madridin tunnelmia(taustalla näkyy sen koneen siipi, jossa mun olisi PITÄNYT olla). Joku voi varmaan erottaa mun hahmon kun yritän letti pörröllään kuvata ikkunasta ulos. Alla toinen tunnelmapala Madrid-Barajasin lentokentältä, ihan kivan näkönen mesta eiköstäjoo?



Hei niin ja kuvat pitäis saada klikkaamalla näkymään isompana! Kiittimoi ja pian lisssääää...

2 kommenttia:

  1. Jee kivalta näyttää, niin blogi kuin lentokenttäkuvat! Hienoa et pääsit kuitenkin ehjänä perille, se kuitenkin pääasia. Ja toihan oli selvästi vain esimakua siitä, että suuri seikkailu tiedossa seuraavien kuukausien aikana ;)

    VastaaPoista
  2. Thäänks! Pointtihan on tosiaan että perillä ollaan :) kohti seuraavia seikkailuja siis! Eiköhän niitä tuu riittämään :D

    VastaaPoista